Έτσι πάνε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο των υποβρυχίων!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι πάνε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο των υποβρυχίων!

Κράτησαν» τον Αβατάγγελο, ξεπροβόδισαν τον Ματαντό!
Ένα βρώμικο παρασκήνιο εκτυλίσσεται γύρω από το μεγάλο σκάνδαλο που κόστισε δισεκατομύρια στον Ελληνικό λαό. Πολλά από αυτά κατέληξαν σε τσέπες πολιτικών που για άλλη μία φορά φαίνεται πως μεθοδεύεται η φυγάδευση τους!
Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος – κλειδί του σκανδάλου, εφοπλιστής Μιχάλης Ματαντός, έφυγε σαν κύριος αν και έχει διακινήσει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια Ευρώ, 50 εκ των οποίων έφυγαν σε «τρίτους»! Και όμως, ο εντιμότατος εφοπλιστής, έφυγε σαν κύριος με …500 χιλιάρικα εγγύηση, όταν ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έβγαλε από την δουλειά 25 εκατομμύρια! Προφανώς επειδή γνωρίζει τους αποδέκτες της μίζας.

Στο περιθώριο αυτής της εξέλιξης, εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίον προφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, που είχε παραμείνει στην χώρα υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με διακίνηση μίζας, αφού το ποσό για το οποίο ελέγχεται δεν το πήρε από την παραγγελία του Ελληνικού δημοσίου αλλά από την πώληση πρώτης ύλης στους Γερμανούς! Που μάλιστα έμεινε απλήρωτη μέχρις ότου ο Αβατάγγελος κατέφυγε στο διεθνές δικαστήριο όπου και δικαιώθηκε! Ο ίδιος καταγγέλει ότι εξαπατήθηκε από τον πασίγνωστο δικηγόρο του που του υπεξαίρεσε τα χρήματα της εγγύησης, με αποτέλεσμα να κρατηθεί ο Αβατάγγελος την ώρα που ο Ματαντός έφευγε σαν κύριος!

Που είναι το εξωφρενικό; Μα ότι εάν οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν τον Αβατάγγελο για μίζες, είναι σχεδόν αδύνατο να το έκαναν φεσώνοντας τον μέσω …διεθνούς δικαστήριου, αφού η αποζημίωση έχει καταγραφεί επίσημα και είναι αδύνατον να διακινηθεί ως μαύρο χρήμα!
Την ίδια στιγμή, ο εφοπλιστής Ματαντός που γνωρίζει τους αποδέκτες δηλώνοντας μάλιστα ότι «τον εξαπάτησαν οι Γερμανοί» και ότι δεν ήξερε ότι δίνει μίζες, βρίσκεται ελεύθερος σε «εφοπλιστικούς παραδείσους»…

hellasforce.com

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.