ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


Photo: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Σε ένα μικρό σπίτι μια μικρή οικογένεια η Μητέρα και ο Πατέρας γνωρίζουν επακριβώς την συμπεριφορά των παιδιών τους γιατί απλά τα έχουν γεννήσει.  Ο οικογενειακός προγραμματισμός και η στόχευση - πραγμάτωση των οικογενειακών στόχων είναι κατά βάση απόροια των γονέων που καθε φορά παρεμβάινουν και βάζουν τα "κουτάκια" εκεί που οι ίδιοι θέλουν σύμφωνα με την αντιληπτικότητα τους κ.α . Η "μητέρα" και ο "πατέρας" αποφασίζουν αν θα έρθει ο θείος Μήτσος ή η Κα Κούλα για επίσκεψη ή αν θα συγκατοικήσουν μαζί.  Εάν καμμιά φορά υπάρχει "αστοχία" υλικού ή στραβοπάτημα των γόνων ,τότε και πάλι ο "μπαμπάς" ή "μαμά" "διορθώνουν" το παιδί . Σε μιά κοινωνία όπου η πυραμίδα αξιών ζωής δεν στοχέυει στην αυτογνωσία  αλλά στον καταναλωτισμό του χρήματος η στρατηγική των γονέων "αναγκαστικά" προσδιορίζεται απο την χρηματική ικανοποίηση που έτσι "νομιμοποιέιται"  ηθικά στον στίβο της ζωής . Τον στίβο που δεν υπάρχει ευγενής άμιλλα παρά μόνο ο προσπορισμός του κέρδους. Με λίγα λόγια μόλις είχατε μια μικρή εικόνα της οικογένειας των πολιτικών και των κομμάτων είτε αυτά είναι εξουσίας είτε αυτοδιαχειριζόμενα . Με λίγα λόγια μόλις είχατε μια μικρή εικόνα διαχέιρησης των εσωτερικών των πολιτικών και των κομμάτων  είτε αυτά είναι εξουσίας είτε αυτοδιαχειριζόμενα . Γιατί τα κόμματα και οι πολιτικοί αποτελούνται απο μικρές οικογένειες , άλλες φορές μεγάλες, άλλες φορές σε πιό μεγάλες. Ο Προγραμματισμός όμως και η στόχευση παραμένουν .   Εεε και εάν καμμία φορά τα "παιδιά" περεκλίνουν οι γονείς είναι εκεί να τα φέρουν στον ίσιο δρόμο . Είτε με χαρτζιλίκι ,είτε χωρίς οι εκπλήξεις έιναι διορθώσιμες. lasfidalasfida

Σε ένα μικρό σπίτι μια μικρή οικογένεια η Μητέρα και ο Πατέρας γνωρίζουν επακριβώς την συμπεριφορά των παιδιών τους γιατί απλά τα έχουν γεννήσει.


Ο οικογενειακός προγραμματισμός και η στόχευση – πραγμάτωση των οικογενειακών στόχων είναι κατά βάση απόροια των γονέων που καθε φορά παρεμβάινουν και βάζουν τα “κουτάκια” εκεί που οι ίδιοι θέλουν σύμφωνα με την αντιληπτικότητα τους κ.α .


Η “μητέρα” και ο “πατέρας” αποφασίζουν αν θα έρθει ο θείος Μήτσος ή η Κα Κούλα για επίσκεψη ή αν θα συγκατοικήσουν μαζί.
Εάν καμμιά φορά υπάρχει “αστοχία” υλικού ή στραβοπάτημα των γόνων ,τότε και πάλι ο “μπαμπάς” ή “μαμά” “διορθώνουν” το παιδί .
Σε μιά κοινωνία όπου η πυραμίδα αξιών ζωής δεν στοχέυει στην αυτογνωσία αλλά στον καταναλωτισμό του χρήματος η στρατηγική των γονέων “αναγκαστικά” προσδιορίζεται απο την χρηματική ικανοποίηση που έτσι “νομιμοποιέιται” ηθικά στον στίβο της ζωής .
Τον στίβο που δεν υπάρχει ευγενής άμιλλα παρά μόνο ο προσπορισμός του κέρδους.

Με λίγα λόγια μόλις είχατε μια μικρή εικόνα της οικογένειας των πολιτικών και των κομμάτων είτε αυτά είναι εξουσίας είτε αυτοδιαχειριζόμενα .

Με λίγα λόγια μόλις είχατε μια μικρή εικόνα διαχέιρησης των εσωτερικών των πολιτικών και των κομμάτων είτε αυτά είναι εξουσίας είτε αυτοδιαχειριζόμενα .

Γιατί τα κόμματα και οι πολιτικοί αποτελούνται απο μικρές οικογένειες , άλλες φορές μεγάλες, άλλες φορές σε πιό μεγάλες.
Ο Προγραμματισμός όμως και η στόχευση παραμένουν .
Εεε και εάν καμμία φορά τα “παιδιά” περεκλίνουν οι γονείς είναι εκεί να τα φέρουν στον ίσιο δρόμο . Είτε με χαρτζιλίκι ,είτε χωρίς οι εκπλήξεις έιναι διορθώσιμες.

lasfida

περισσότερες #Alitines_Istories

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.