Ο Γρηγόρης, ο Χότζα και η πρόοδος


psarianos-albania

Τελικά αυτός ο Σύριζα, αν και όποτε γίνει κυβέρνηση, “μόνος” του θα κυβερνά. Μετά τον Πάγκαλο και την Αλ Σάλεχ που είπαν ότι θα πάνε Παρίσι αν βγει ο Σύριζα, σειρά πήρε ένας ακόμη χρήσιμος πολιτικός αυτού του τόπου.

Αυτή τη φορά είναι κος Ψαριανός από την μεγάλη Δημοκρατική και Προοδευτική ΔΗΜΑΡ. Αυτό το καλόπαιδο που ήταν πρώην ΚΚΕ Εσωτερικού, ΕΑΡ και Συριζαίος. Όμως ο Γρηγόρης δεν είναι για τα σαλόνια, είναι λαϊκό παιδί και θα πάει λίγο βόρεια, κατά Αλβανία μεριά και μάλλον για την πρωτεύουσα,  όπως φυσικά μας είπε ο ίδιος : «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου, να ετοιμαστούμε για πολιτικό άσυλο στην Αλβανία» .

Θα μου πείτε ότι ανέφερε την Αλβανία, γιατί περισσότερο ήθελε να δείξει ότι εδώ θα είναι χειρότερα, μπορεί. Σε εκπομπές που έκανε πιο παλιά στο Ραδιφωνικό σταθμό «Best», σε αρθογραφίες και συνεντεύξεις που έχει δώσει, η απαξίωση για την θρησκεία μας ήταν και είναι εμφανέστατη. Το κατέβασμα των εικόνων και κάθε θρησκευτικού συμβόλου στην Ελλάδα, είναι θέμα προόδου για αυτόν. Ίσως τελικά η Αλβανία να είναι πιο κοντά στην πραγματική του φιλοσοφία. Ίσως τίποτα να μην είναι τυχαίο!

Γιατί όμως αυτές οι απόψεις τυχαίνει να είναι ίδιες με αυτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Γιατί να είναι ίδιες με αυτούς που θέλουν να σκλαβώσουν τον κόσμο οικονομικά και πολιτικά; Γιατί να είναι ίδιες με αυτούς που οραματίζονται την πανθρησκεία, το ένα νόμισμα και τη μία παγκόσμια διακυβέρνηση; Έχει αναρωτηθεί κανένας; Πολλές συμπτώσεις βρε παιδί μου!…

Τέλος πάντων, όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες ψευτοαριστεροί των οπισθίων, νιώθουν ότι θα χάσουν την καρέκλα και ψάχνουν τρόπο επιβίωσης.

Δεν είναι τυχαίο αυτό που γράφει προς το τέλος του βιογραφικού του στο προσωπικό του Blog. Γράφει λοιπόν : «Οπαδός του «ευρωμονόδρομου», πιστεύει ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μέλλον της Ευρώπης, γι αυτό και πρέπει πάση θυσία να διασφαλισθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας….». Βασικά δε θα διαφωνήσω μαζί του, εκείνο όμως το «πάση θυσία», με βάζει σε πολλές σκέψεις. Όταν οι πολιτικοί μιλούν για θυσίες, κυρίως εννοούν αυτές που θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες και όχι οι ίδιοι.

Όλα λοιπόν τα σκουριασμένα παλικάρια που έχουν μαζευτεί εκεί στη ΔΗΜΑΡ, ας κοιτάξουν τώρα με ποιους θα κάνουν ένα νέο μαγαζάκι, μπας και συνεχίσει το αντεράκι τους να λιγδώνει. Το ήδη υπάρχον… πάει για “κλείσιμο”.

Σημασία για όλους αυτούς δεν έχει τι θα πει ο πολύς ο κόσμος για αυτά που κάνουν και λένε, παρά μόνο να πείσουν αυτούς τους λίγους ψηφοφόρους που θα τους κρατήσουν ζεστή την καρεκλίτσα της Βουλής.

Στην υγειά των κορόιδων σύντροφοι!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.