Ο Κομμάντο Α/ΓΕΣ πάντα Κομμάντο ! Τους ξάφνιασε όλους στην Ορκομωσία της 2014 Γ” ΕΣΣΟ !


O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς,για την τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2014 Γ΄ ΕΣΣΟ μετεβει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στο στρατόπεδο «ΕΠΙΛΑΡΧΟΥ ΜΕΛΙΔΗ Γ.» στον Αυλώνα.

Μέχρις εδώ όλα κατά σύνηθη. Ολά ήταν έτοιμα για την υποδοχή του ακόμη και η εθιμοτυπική τέντα των επισήμων. Παρόλα αυτά σαν παλιός καταδρομέας ο κομμάντο Α/ΓΕΣ δεν δέχθηκε να σταθεί στην τέντα των επισήμων όταν όλοι οι υφιστάμενοι του ήταν υπο του ηλίου κι έτσι παρακολούθησε όλοκληρη την τελετή όπως οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι κερδίζοντας έτσι τα θετικά σχόλια όλων των πολιτών που παρακολούθησαν την ορκομωσία αλλά και το θαυμασμό και το σεβασμό των στελεχών και οπλίτων όπως αρμόζει σε έναν πραγματικό στρατιωτικό ηγέτη.

Τον κ. Α/ΓΕΣ συνόδεψαν ο Διευθυντής της ΓΕΣ/ΔΙΤ Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Βασιλειάδης και ο Διευθυντής της ΓΕΣ/ΔΔΒ Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Χατζηδήμας, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες αξιωματικών και υπαξιωματικών του Κέντρου, καθώς επίσης συγγενείς και φίλοι των νέων οπλιτών.

αποκλειστικό Hellasforce.com

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.