ΑΛΛΑΞΟΚΑΡΕΚΛΙΕΣ


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Να γιατί χρειάζονται οι εκλογές και είναι απαραίτητες: Η λαοπρόβλητη κομματική ηγεσία της Χώρας, έλαβε το μήνυμα και έκανε, επί τέλους, αυτό που περίμενε ο Ελληνικός λαός: Τις αλλαξοκαρεκλιές στην κορυφή του Συστήματος !!!
Μετά το χθεσινό αυτό ιστορικό γεγονός,  χιλιάδες  Ελλήνων οικονομικών μεταναστών συνωστίζονται στα λιμάνια και στα αεροδρόμια του κόσμου όλου για να επιστρέψουν στην αναγεννημένη Πατρίδα, χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ξαναστήνονται, τα κλεισμένα μαγαζιά ανοίγουν και μιλιούνια απολυμένων εργαζομένων ξαναπιάνουν δουλειά, στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα !!!

Η χαρά ξαναγύρισε στην κοινωνία μετά τη θανατηφόρα αγωνία της για το αν ο Άδωνης θα μείνει ή θα φύγει και για το αν ο Στουρνάρας ή ο Σταϊκούρας θα εγκαταλείψει το υπουργείο του και αντικατασταθεί από  τη Μπατζελή ή τον Βαρεμένο ….
Τώρα, στη Χώρα πνέει ένας δυνατός άνεμος αναδημιουργίας και όλοι αναρωτιούνται: Γιατί, επί τέσσερα χρόνια  δεν είχαμε αυτή την σωτήρια Κυβέρνηση; ποιός εμπόδιζε αυτά φωτισμένα πρόσωπα να κυβερνήσουν τη Χώρα;
Το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο …..

Αρκεί που σώθηκε η Ελληνική κοινωνία και το μέλλον της Ελλάδας !!!!!!!

Δόξα νά’ χει το Σύστημα της κομματοκρατίας (αυτό ντέ, που το πλασάρουν σαν Δημοκρατία) που μας γλύτωσε από την καταστροφή !!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.