Ο μάστορας της “Καλλιόπης”!…


anasximatismosΟ κυρ Αντώνης είναι ένας (κυριλέ) μάστορας και κατασκευάζει τουαλέτες. Η προχωρημένη τεχνική του κατάρτιση τον έχει κάνει πολύ υψηλού επιπέδου καμπινοκατασκευαστή, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που δεν άφησε αδιάφορα τα αφεντικά απ’ την Ευρώπη και γι’ αυτό τον διόρισαν αρχικατασκευαστή των καμπινέδων της βουλής.

Ο λαός, όταν το άκουσε αυτό, αναθάρρησε κάπως, γιατί σου λέει «Αν ευχαριστιούνται οι βουλευτές (κυρίως οι κυβερνητικοί) το ξαλάφρωμά τους, θα είναι καλύτεροι στη δουλειά τους!». Ξέρεις τι είναι να είσαι δυσκοίλιος, ή και όχι, και να μην ευχαριστιέσαι το ξαλάφρωμα; Παλιοκατάσταση!

Το πού κατέληγε, βέβαια, η ανακούφιση των βουλευτών, για τον λαό ήταν μάλλον αδιάφορο. Βλέπεις, όταν δεν σε παίρνει η μπόχα, ή κλείνεις τη μύτη γιατί σε βολεύει, δεν σε νοιάζει και ποιοι άλλοι τη μυρίζουν. Όταν όμως φτάσει μέσα στο σπίτι σου, τότε θα σε απασχολήσει και… εντάξει, θα φωνάξεις.

Ο αρχικαμπινεδοκατασκευαστής, λοιπόν, έφτιαξε ένα σύστημα που ο κάθε Βουλευτής είχε τη δυνατότητα να επιλέγει το κάθισμα στο οποίο θα ξαλάφρωνε. Ανάλογα την όρεξη και τις σκοτούρες, πάταγε το κουμπί και ερχόταν η ανάλογη τουαλέτα. Μετά την αλλαγή των σχημάτων (θα φτιάξει στη συνέχεια τριγωνικές, πολυγωνικές κλπ), θα φτιάξει και μερικές με εξογκώματα και διάφορες άλλες επιστρώσεις ώστε να ικανοποιεί τις δυσκοίλιες και μη ανάγκες (βίτσια) των σωτήρων της Βουλής.

Πολλά τα βίτσια και οι απαιτήσεις των Βουλευτών αλλά… ο μάστορας είναι καλός και τα βολεύει όλα. Άμα αγαπάς τη δουλειά σου, θαύματα κάνεις!

Με τον νέο ανασχηματισμό των τουαλετών για το βόλεμα του κάθε… προχωράνε ακάθεκτοι οι βουλευτές προς τη μεγάλη αλλαγή της Ελλάδας μας.

Γαμώτη μου, δεν περίμενα να με συγκινήσουν τόσο πολύ, βουλευτές και μέγας αρχικαμπινεδοκατασκευαστής!

outelogos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.