ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ / ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ


Όθων Ιακωβίδης (17 / VI  / 2014)

“ Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, επανέλαβε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε ευρύτερες συνεργασίες με άλλα κόμματα του αντιμνημονιακού χώρου, και πρόσωπα ανεξάρτητα και τόνισε ότι το μήνυμα που έλαβε το κόμμα από τη βάση είναι η δημιουργία ενός μεγάλου πατριωτικού μετώπου”.

Αυτό το “Δελτίο Τύπου” του κόμματος των “Ανεξάρτητων”, με  ωθεί να αποτανθώ στον πρόεδρο του κόμματος  Πάνο Καμμένο και να  πώ, επιγραμματικά, ότι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Αγαπητέ Πάνο Καμμένο,

“νομιμοποιούμαι” να σου απευθύνω τον λόγο, όντας αγωνιστής της “πρώτης γραμμής” του αντιμνημονιακού/αντισυστημικού αγώνα, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσής του και με “παράσημα” που δεν είναι της στιγμής, να επιδείξω. Απλά, αναφέρω πως έχω στο ενεργητικό μου την μοναδική δημόσια πρόσκληση/αίτημα  προς τον Μίκη Θεοδωράκη (την 11η Οκτ. 2010) (http://truth.freeforums.org/topic-t9895.htmhl) για να “βγεί μπροστά” στον αγώνα αυτό, πράγμα που έγινε με τη συγκρότηση της ΣΠΙΘΑΣ (όχι, βέβαια, εξ αιτίας της πρόσκλησης μου)  και στη συνέχεια να με τιμήσει με την εμπιστοσύνη του (που για  ‘μένα αποτελεί  τον ύψιστο τίτλο τιμής).

Παρακολουθώ, μαζί με χιλιάδες άλλους Έλληνες που αγωνιούν όπως εγώ, την πορεία σου μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι, και ειδικότερα από τη στιγμή που αποφάσισες να ξεκόψεις από τη  Ν.Δ, όταν αντελήφθεις ότι προσομοιάζει με συμμορία κατάληψης και διατήρησης της  κυβερνητικής εξουσίας, κοροϊδεύοντας ασύστολα την Ελληνική κοινωνία, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το Πα.Σο.Κ (και προσφάτως το Νέο Πα.Σο.Κ / ΣΥΡΙΖΑ) προκειμένου να κάτσει στην καρέκλα τής κυβερνητικής Εξουσίας,  όχι για να οδηγήσει τη Χώρα, σύμφωνα με τη βούληση της κοινωνίας, αλλά για να εκτελέσει πειθήνια τις εντολές των κατοχικών δυνάμεων, στις οποίες προσφέρει έκτοτε, “γήν και ύδωρ”.

Με την απόφασή σου εκείνη, που έδειχνε ότι ιεραρχείς τον πατριωτισμό πάνω από την κομματική σου ανέλιξη, ένας προβολέας ελπίδας φώτισε το πρόσωπό σου και το ξεχώρισε από τη σωρεία των σκοτεινών μορφών του συνόλου του πολιτικού προσωπικού που είχε οδηγήσει τη Χώρα στην άκρη του γκρεμού, σπρώχνοντας άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο.

Κι αυτό, διότι, όπως έχει αποφανθεί η σοφία του Μίκη Θεοδωράκη, σφυρηλατημένη μέσα στο καμίνι των Ελληνικών πολιτικών γεγονότων των τελευταίων 60-70 χρόνων,  Η ΔΎΝΑΜΗ ΕΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΉΣΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΊΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΊΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.

Τότε (και προ των εκλογών του 2012) είχα γράψει ένα άρθρο εξηγώντας γιατί θα έπρεπε η Ελληνική κοινωνία να σε ψηφίσει (http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/04/blog-post_9062.html ).

Αυτό το φώς ελπίδας στο πρόσωπό σου, χλώμιασε πολύ (στα δικά μου και σε πολλών χιλιάδων άλλων, μάτια) καθ’ όλη τη διάρκεια της αναποτελεσματικής παρουσίας του κόμματός σας στη “Βουλή των Άβουλων”, με τελευταία πινελιά αυτής τhς “χλωμάδας”, την ομιλία σου στη Θεσσαλονίκη, πριν τις πρόσφατες Ευρω-εκλογές.

Εκεί, μέσα από τα λόγια σου, αυτό που εγώ “έπιασα”, είναι πως αυτό που νοιάζεσαι, πρωτίστως, δεν είναι η σωτηρία της πατρίδας, αλλά η σωτηρία της “Δεξιάς Παράταξης”, με εσένα αρχηγό!

Ήταν πολύ οδηνηρό να διαπιστώνεται (για ακόμα μία φορά) πως το σαράκι της κομματοκρατίας, (δηλαδή η νοοτροπία και πρακτική που προτάσσει πάντοτε το συμφέρον του κόμματος από το κοινωνικό όφελος) έπνιγε πάλι την ελπίδα για την ανάκτηση της κυριαρχίας μας (των Ελλήνων) επί της πατρίδας μας.

Υπάρχει, όμως, μία ακόμη ελπίδα: Η κρίση μου/μας αυτή, να μην είναι σωστή. Να μην ερμηνεύσαμε σωστά τα λόγια και την πολιτική φόρτισή τους κατά την εκφορά του λόγου σου.

Αυτό θα το δούμε και θα χαρώ πολύ να έπιασα λάθος μηνύματα.

Θα φανεί από τη στάση που θα πάρεις ΤΩΡΑ, ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ, όπως (λόγια) είναι η ανακοίνωση του Δελτίου Τύπου που αντιγράφω στην αρχή της επιστολής μου.

Πράξεις που πρέπει να αποφασιστούν και να γίνουν,

  • (α) μετά τα αποτελέσματα των εκλογών που έδειξαν πως οι ψηφοφόροι τού κόμματος, κατά συντριπτική πλειοψηφία, δεν προέρχονται από τη “Δεξιά” και που, χωρίς αυτούς (τους “μή δεξιούς”) οι “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ” μπορεί και να μη μπουν στην επόμενη Βουλή,
  • (β) μετά τις εσωκομματικές διεργασίες, κατά τις οποίες  από το κόμμα αποχώρησαν εμβληματικοί Νεοδημοκράτες (που η παρουσία τους “μπάταρε” το κόμμα προς τα “Δεξιά” τη στιγμή που, όπως κι εσύ διαλαλείς, δεν χρειάζονται “Δεξιές” και “Αριστερές” ταυτότητες). Και μη κάνεις το τραγικό λάθος να “τα βρείς” με “καμμένα χαρτιά” ππου κουβαλάνε αριστεροδεξιές “ταυτότητες”. Προχώρα με άφθαρτα πρόσωπα.
  • (γ) μετά την εικόνα του κόμματος στη Βουλή, όπου η παρουσία του εκεί (όπως και των άλλων αντιπολιτευομένων κομμάτων) δεν φέρνει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, καθώς δεν αλλάζει την επιβολή της βούλησης της Τρόϊκα επί της “Βουλής των Ελλήνων” (που νομιμοποιείται με την παρουσία (και) του κόμματος των “Ανεξάρτητων” στο κοινοβούλιο). Δεν αντιλαμβάνεστε ότι έτσι νομιμοποιείτε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ την βούληση των κατοχικών δυνάμεων που γίνονται Νόμοι του κράτους ;

Το ότι, τόσο εσύ όσο και οι άλλοι βουλευτές διαμαρτύρεσθε εντόνως, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα, έχει πείσει την κοινωνία (μετά, μάλιστα και την αποτυχημένη, λόγω μη ύπαρξης εσωκομματικής υποστήριξης, πρωτοβουλία του Νότη Μαριά να απέχετε των εργασιών της “Βουλής των Ελλήνων”) ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η θέση σας (και όλα τα εξ αυτής προκύπτοντα) και η μισθοδοσία σας. Γι’ αυτό πέφτουν τα ποσοστά σας.

Αν όλα αυτά δεν συνεκτιμηθούν με το γεγονός πως το 91%  (!!!) του Ελληνικού λαού απαντά “ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ” στο ερώτημα εγκύρων δημοσκοπήσεων “Ποιό κόμμα μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται;” ,  τότε είναι πολύ πιθανό, τό μεν κόμμα που εσύ ίδρυσες να ακολουθήσει την τύχη του ΛΑΟΣ, εσύ δε, ή να εγκαταλείψεις την πολιτική, ή να εκπέσεις σε ικέτη του (όποιου μελλοντικού) αρχηγού της “Δεξιάς παράταξης”.

Αν όντως πιστεύεις  αυτό που εσύ ο ίδιος υποστηρίζεις, ότι, δηλαδή, στην κατάσταση που έχει περιπέσει η Χώρα, δεν μπορεί να συνεχίζουν να υπάρχουν οι διαχωρισμοί “Αριστερά” / “Δεξιά”, πρέπει να αρθείς στο ύψος των περιστάσεων και να ορθώσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το ανάστημα του πατριώτη.

Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις, καθισμένος στα έδρανα ενός κοινοβουλίου εκχωρημένου στη βούληση εξωχώριων δυνάμεων, διότι τα έδρανα αυτά, αποτελούν τα σκαμνιά των υποτακτικών αυτών των δυνάμεων.

  • Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ, λοιπόν, είναι η (με τον τρόπο που εσύ θα κρίνεις) ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ “ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΒΟΥΛΩΝ” με ξεκάθαρη καταγγελία ότι αυτή, αποτελεί πλέον “οχυρό κατειλημμένο” από τον εχθρό που πρέπει να ανακαταληφθεί από τον Ελληνικό Λαό και να κηρύξεις “ΠΑΝΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ .
  • Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ, πρέπει να αποτελεί ΑΤΡΆΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΣΟΥ.     

Ποιά μπορεί να είναι αυτή η απόδειξη:  Όταν η πρόθεσή σου (και του κόμματος) δεν είναι το βόλεμμα, ως “φωνασκόντες κομπάρσοι”,  στα έδρανα μίας ευνουχισμένης από τον κατακτητή “Βουλής”, αλλά η αποκατάσταση της σφετερισμένης Δημοκρατίας, δεν μπορείς να αποτείνεσαι στον Λαό, με τον ίδιο τρόπο, όπως οι σφετεριστές της και να ζητάς την υποστήριξή του για να (ΘΑ) κάνεις το ένα και το άλλο. Πρέπει να δείξεις ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, ΑΠΟ ΠΡΙΝ, την απόφασή σου να τηρήσεις την υπόσχεση που δίνεις για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (με Συντακτική Εθνοσυνέλευση Λαϊκής βάσης).

Η πράξη που θα δείξει την ειλικρίνεια των προθέσεών σου, είναι η ΞΕΚΆΘΑΡΗ ΑΠΌΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΉΛΩΣΉ ΣΟΥ πως ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, αν η Κοινωνία δεν θέλει να σου δώσει (εκ των προτέρων) τη δύναμη να  αποκαταστήσεις την σφετερισμένη (από την κυβερνώσα Ολιγαρχία)  Δημοκρατία.

Να δείξεις στον Λαό ότι “παίζεις το (πολιτικό) τομάρι σου” σ’ έναν αγώνα “Ή ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΕ”, διότι τέτοιον αγώνα χρειάζεται η κατάσταση και όχι “μάχες χαρακωμάτων” με εξασφαλισμένες προνομιούχες θέσεις …

Και θα πρέπει, μιλώντας καθαρά στον Λαό, να ορίσεις ποιό είναι το ποσοστό που στις έγκυρες δημοσκοπήσεις προ των εκλογών (οψέποτε γίνουν) θα δείξει την απάντηση της Ελληνικής Κοινωνίας στην πρότασή σου αυτή.

Κι αυτό, δεν μπορεί να είναι μικρότερο του 12-15%.  Διότι μόνο μ’ ένα τέτοιο ποσοστό, στη σημερινή συγκυρία, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις επίτευξης του παραπάνω στόχου.

Να δείξεις, λοιπόν, πως δεν είσαι διατεθημένος να παίξεις τον ρόλο κομπάρσου σ’ ένα έργο που το τέλος του είναι προδιαγεγραμμένο.

Να δείξεις πως είσαι διατεθημένος να συμμετάσχεις ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, στη θέση του ΛΑΪΚΟΥ ΗΓΕΤΗ, για την ανατροπή του σεναρίου της υποδούλωσης μας……

Μία τέτοια, ξεκάθαρη και ριζοσπαστική πρόταση, (που λείπει εκκωφαντικά από το πολιτικό γίγνεσθαι) είναι βέβαιο πως θα κινητοποιήσει μεγάλες αδρανοποιημένες  δυνάμεις της κοινωνίας, που θα τρέξουν να συσπειρωθούν γύρω από αυτήν.

Προσωπικότητες Δημοκρατικού και Πατριωτικού κύρους, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιώργος Κασιμάτης, ο Γιώργος Κοντογιώργης, κ.ά, είναι πολύ πιθανό να παροτρύνουν τον λαό να συστρατευθεί μαζί σου, όταν δούν ότι κινείσαι από καθαρά πατριωτικά/Δημοκρατικά ελατήρια, απαλλαγμένα του μικροβίου της κομματοκρατίας και του κομματισμού.

Πιστεύω πως θα συντρέξουν διότι, είναι επίσης εθνική ανάγκη (για να αποφύγουμε ενδεχόμενα εμφύλιου σπαραγμού που δείχνει να μαζεύει σύννεφα στον ορίζοντα) να δείξουμε τον δρόμο του ΥΓΙΟΎΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΎ στους  ανυποψίαστους πατριώτες/συμπολίτες που συσπειρώνονται στην φασιστική ΧΑ επειδή δεν έχουν αντιληφθεί (λόγω της πολιτικής αμορφωσιάς που καλλιεργεί το σύστημα όλα αυτά τα χρόνια) ότι “ΕΛΛΑΔΑ” και “ΦΑΣΙΣΜΟΣ” είναι έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες και μεταξύ τους εχθρικές, καθώς “ΕΛΛΑΔΑ” σημαίνει  ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (αυτό που γέννησε και τη Δημοκρατία, η οποία , με τη σειρά της έφερε και την κοινωνική Δικαιοσύνη) ενώ ΦΑΣΙΣΜΟΣ  σημαίνει ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ όταν επεβάλλετο ο δυνατότερος , δηλαδή  “νόμος της Ζούγκλας”, που ακυρώνει την επικράτηση του “Δικαίου” και γυρνά τον άνθρωπο στη παλαιολοθική εποχή των ροπαλοφόρων κυνηγών, τους οποίους μιμούνται οι ροπαλοφόροι της ΧΑ, τα ενεργούμενα της προπαγάνδας της.

Εφ’ όσον, πράγματι (όπως θέλω να πιστεύω) ιεραρχείς την αξία της Πατρίδας πάνω από κάθε κομματική / παραταξιακή επιδίωξή σου (που κι αυτή είναι θεμιτή, αλλά πρέπει να έπεται) και εφ’ όσον θέλεις να γίνεις ηγέτης, όχι ενός κόμματος αλλά του Ελληνικού Έθνους, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Τώρα ! Αύριο, ίσως όχι!

Καλώς ή κακώς, είσαι ο μόνος από όλο το σκυλολόϊ που καταστρέφει μεθοδικά τη Χώρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της “μεταπολίτευσης”, που μπορεί να ορθώσει ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

Αυτό το χρωστάς στο πρώτο βήμα που έκανες, φεύγοντας από τη ΝΔ μόλις διαπίστωσες την εθελοδουλεία της, αλλά και στην μετέπειτα στάση σου.

Μένει να κάνεις το δεύτερο βήμα, που θα σε καθιερώσει σαν εθνικό ηγέτη.

Ή θα το κάνεις και θα περάσεις σε άλλη κλίμακα πολιτικής αξίας, ή θα μείνεις ένας αρχηγός μικρού κόμματος  που θα τσαλαβουτά σε μικροκομματικές εκτιμήσεις και αλισβερίσια, και που γρήγορα θα φθαρεί στους ρυπαρούς διαδρόμους της κομματοκρατίας  και θα ξεχαστεί από τους πάντες.

Έχεις την ευκαιρία να γίνεις ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ανατροπής μίας ιστορικής, ύπουλης αιχμαλωσίας της Ελλάδας και της Δημοκρατίας!

“Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”!

Εγώ, σε έχω ικανό να το κάνεις.

Εσύ ;

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.