Δίστομο 10 Ιουνίου του 1944 … ημέρα φρίκης από τους διαχρονικούς “Μακελάρηδες” της Ευρώπης!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν εβδομήντα χρόνια από την 10η Ιουνίου του 1944, όπου στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων στην Ελλαδα από τις Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.
Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσα τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.

Ναι από τους Γερμανούς αυτούς τους παγκόσμιους “υπανθρώπους” και τρομοκράτες οι οποίοι και σήμερα προσπαθούν να καθυποτάξουν για 3η φορά ολόκληρη την Ευρώπη όχι με μάχη σώμα με σώμα (όπου πάντα χάνουν) αλλά με οικονομικό πόλεμο μια και τόσα χρόνια ειδικά στην πατρίδα μας δημιούργησαν τους σύγχρονους “εφιάλτες” του δικομματισμού τους οποίους κρατούν στο χέρι (για να μη πω από τ’ α@@@@α) αφού τους έδωσαν μίζες μέσω τον εξοπλισμών και όχι μόνο αλλά έγιναν και χορηγοί σε κάποιους λόγω … “εκτίμησης”!!!.

Τώρα δεν μας απειλούν με βόμβες και ριπές από αυτόματα όπλα αλλά μας βομβαρδίζουν από τα τηλεπαράθυρα των πρακτόρων και των χαφιέδων τους με εκβιαστικά και τρομολαγνικά σενάρια.

Κλείστε τα τηλεπαράθυρα που έκαναν επί μέρες μείζον θέμα τον ανασχηματισμό των “δολίων” και δεν λένε τίποτα για την απελπισία των ανέργων που κάθε μέρα βλέπουν να μεγαλώνει η πολυπληθείς παρέα τους (έχουν φτάσει 1.200.000 επίσημα αλλά σίγουρα ξεπερνούν το 1.500.000) την αγωνία των αρρώστων που δεν βρίσκουν τα φάρμακα τους, την απελπισία των νοικοκυραίων που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τα φορολογικά βάρη και τις τράπεζες αλλά και το άδοξο τέλος των 6.000 αυτοχείρων οι οποίοι δεν άντεξαν το βάρος των οικονομικών και κοινωνικών τους προβλημάτων.

Υποσημείωση

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε για άλλη μία φορά τον “πολιτισμό” αυτών που μας κουνάνε το δάκτυλο και μας στέλνουν τελεσίγραφα κάθε λίγο και λιγάκι!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.