‘Χορεύουν’ κανονικά την Τουρκία πλέον οι Κούρδοι


Οι Κούρδοι γνωρίζουν καλά ότι έχουν το άνω χέρι πλέον στις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους και τους κάνουν ό,τι θέλουν… Αυτή τη φορά, το τουρκικό υπουργείο Ενέργειας, σπεύδει να ικανοποιήσει κουρδικό αίτημα για την παροχή επεξεργασμένων προϊόντων υδρογονανθράκων.

Οι Κούρδοι του βορείου Ιράκ ζήτησαν από την Τουρκία να αυξήσει κατά 4.000 τόνους την ποσότητα πετρελαίου που έχει υποστεί επεξεργασία σε διυλιστήριο, αν και προειδοποίησε για προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν στην μεταφορά του αγαθού στις κουρδικές περιοχές, λόγω της κατάστασης.

Τα προβλήματα στην τροφοδοσία των Κούρδων προέκυψαν από την κατάληψη του μεγαλύτερου διυλιστηρίου από την ISIL. Κατά συνέπεια, η ποσότητα που παραδίδουν οι Τούρκοι θα αυξηθεί από τους 9.000 τόνους στους 13.000 τόνους. Μένει η επίλυση των προβλημάτων «υπερφόρτωσης» της συνοριακής διέλευσης από τα βυτιοφόρα που θα μεταφέρουν το αγαθό.

defence-point.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.