Ανεξήγητη αυτή η κωλοπηλάλα για την πώληση


Γράφει η Μιχαλού

Πολλοί είναι αυτοί που ξερογλείφονται για την ΔΕΗ… Διόλου τυχαίο. Η εταιρεία μόνο το 2009  έκλεισε με κέρδη της τάξης €1 δις, όπως είναι φυσικό εποφθαλμιούν.

Βέβαια τα τελευταία χρόνια αετομάτηδες προσπαθούν να την απαξιώσουν,  για να μειώσουν τα κέρδη της, να την φορτώσουν χρέη και έτσι να την τεμαχίσουν σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μειώσουν όσο γίνεται το αντίτιμο,  όπως καλή ώρα!!!

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι άνθρωποι το έχουν πάρει απόφαση και θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν στο πιάτο το κοινωνικό αγαθό των Ελλήνων – κι ας λέει ο Ταμήλος – σε αυτούς που το λιγουρεύονται.

Μάλιστα τονίζουν δεξιά και αριστερά… ότι δεν τους φοβίζει τίποτα και μάλιστα σύμφωνα με κυβερνητικό στέλεχος, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστράτευση των απεργών της επιχείρησης σε περίπτωση που κάνουν πράξη τις απειλές τους  οι εργαζόμενοι και κατεβάσουν τους διακόπτες!!!

Όσο για αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ περί δημοψηφίσματος αυτοί απαντούν ότι η Ολομέλεια της Βουλής θα κληθεί να εγκρίνει το νομοσχέδιο ακόμη και περί τα τέλη της επόμενης εβδομάδας και όχι στο β΄ θερινό τμήμα της Βουλής όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί!!!

Μα τι κωλοπηλάλα τους έχει πιάσει ρε αδερφάκι μου!!! Κάνουν σαν να τους παίρνεις την μπουκιά απ’ το στόμα…Βρε λες;

το Ποντίκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.