Τεράστια ήττα για το ελληνικό πολιτικό σύστημα


Τεράστια ήττα για το ελληνικό πολιτικό σύστημα

του Μιχάλη Ιγνατίου

Χωρίς αμφιβολία, το αποτέλεσμα των εκλογών της προηγούμενης Κυριακής αποτελεί μια τεράστια ήττα για το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Ουδείς δικαιούται να ομιλεί για νίκη του κόμματός του, ούτε ο πρωθυπουργός ούτε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ούτε οι υπόλοιποι, διότι όλοι ανεξαιρέτως είναι υπεύθυνοι για τα τραγικά αποτελέσματα, που ανέδειξαν τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή σε σοβαρή πολιτική δύναμη.

Αναρωτήθηκα με τρόμο ποια θα ήταν τα ποσοστά του ναζιστικού μορφώματος, εάν ο αρχηγός της και τα ηγετικά της στελέχη δεν βρίσκονταν στη φυλακή, πόσο θα αύξανε τη δύναμή της, εάν δεν είχε αποκαλυφθεί από τα ελληνικά ΜΜΕ ο πραγματικός ρόλος της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για μια οργάνωση που λειτουργεί ως μαφία, τα στελέχη της απειλούν, εκβιάζουν και σκοτώνουν, και η οποία εκμεταλλεύεται τα εθνικά αισθήματα των αγανακτισμένων από την κρίση πολιτών. Οι ηγέτες και τα στελέχη της καπηλεύονται την ελληνική σημαία και την αγάπη πολλών συνανθρώπων μας προς την πατρίδα, διότι στην πραγματικότητα –που την κρύβουν– τα σύμβολα των ναζί είναι που αγαπούν…

Δεν γνωρίζω πώς νιώθουν οι Ελληνες πολιτικοί, αλλά ξέρω πολύ καλά πώς αισθάνομαι εγώ. Νιώθω απέραντη προσβολή να υπάρχει στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία μια οργάνωση που υποστηρίζει ανοιχτά τις άρρωστες, επικίνδυνες και ρατσιστικές ιδέες του Χίτλερ, που προωθεί το μίσος για τους αντιπάλους της και τους φτωχούς μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και αναζητούν μια φιλόξενη αγκαλιά μέχρι παραπέρα. Οι περισσότεροι είναι θύματα των ίδιων των κυβερνήσεων των χωρών τους και στη συνέχεια αυτών των αθλίων, που τους υπόσχονται τον παράδεισο και τους ρίχνουν στην κόλαση.

Η αύξηση της δύναμης της ναζιστικής οργάνωσης στην Αττική και η συγκράτηση των ποσοστών της στην υπόλοιπη χώρα είναι αποτέλεσμα της απαράδεκτης στάσης μερίδας του ελληνικού πληθυσμού που επιμένει να στηρίζει τους φασίστες νομίζοντας πως με τον τρόπο αυτό τιμωρεί τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου για την οικονομική τραγωδία της Ελλάδας. Δεν θα διαφωνήσω ότι οι πολιτικοί είναι αυτοί που ευθύνονται για την καταλήστευση του πλούτου της χώρας. Ούτε ότι έχουν συνειδητά οδηγήσει τη χώρα στον γκρεμό. Όμως δεν τιμωρούνται οι ανεύθυνοι πολιτικοί με την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής, διότι η συγκεκριμένη οργάνωση δεν πρεσβεύει τίποτα το ελληνικό και δημοκρατικό. Τη Δημοκρατία στοχεύει να υποτάξει και ως αποτέλεσμα της κίνησης αυτής θα ακολουθήσει η ολοκληρωτική κατάπτωση της Ελλάδας.

 

Ωρολογιακή βόμβα

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική Βουλή. Εκμεταλλευόμενοι τη Δημοκρατία, που πάντα συγχωρεί και δυστυχώς δεν τιμωρεί ρατσιστικές πολιτικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, έχουν καταστεί ωρολογιακή βόμβα για το πολίτευμα και την εθνική κυριαρχία. Δεν αγαπούν την Ελλάδα και το λαό της, και οι ηγέτες τους –γνωστά στελέχη του φασιστικού «κινήματος»– δεν θα συγχωρέσουν ποτέ την αντίσταση του λαού στο χιτλερικό όλεθρο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στη δικτατορία. Οργανώθηκαν βάσει σχεδίου για να πολεμήσουν την Ελληνική Δημοκρατία και, όταν νιώσουν πως είναι αρκετά ισχυροί και δυνατοί, θα προχωρήσουν στην υλοποίηση του δεύτερου και τελικού τους στόχου, που θα είναι το αιματοκύλισμα του τόπου. Είναι ορατοί διά γυμνού οφθαλμού οι σχεδιασμοί τους. Και μιλάμε για ανθρωποειδή χωρίς αισθήματα, ποτισμένα με μίσος.

Αντί, λοιπόν, οι πολιτικοί μας να τσακώνονται σαν τα κοκόρια και να γελοιοποιούνται από τα στελέχη και τους οπαδούς του ναζισμού, θα πρέπει να πάρουν βαθιά ανάσα και να σκεφτούν εθνικά και ελληνικά. Ο εχθρός είναι πλέον εντός των τειχών, απειλεί και εκβιάζει χωρίς αιδώ και εάν δεν χτυπηθεί από την ίδια τη Δημοκρατία θα την καταλύσει και θα την τραυματίσει θανάσιμα. Μερικοί θα ισχυριστούν ότι κινδυνολογώ, ενώ η αλήθεια είναι ότι καταγράφω μια πραγματικότητα που τη βλέπουμε, την «αγγίζουμε», αλλά δεν την πολεμάμε αποτελεσματικά. Η Χρυσή Αυγή θα «βγάζει τη γλώσσα» στους πολιτικούς και στο λαό όσο δεν της απαντάμε με τον ίδιο τρόπο. Η θέση των στελεχών της είναι βαθιά μέσα στις φυλακές, όχι στα έδρανα της ελληνικής Βουλής και της Ευρωβουλής…

epikaira.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.