«Πώληση» μαχαιριού


Εχθές είδα μία διαφήμιση για ενίσχυση ενός φιλανθρωπικού συλλόγου.
Έτσι είχα την ιδέα να πουλήσω το μαχαίρι, το οποίο έχω κατασκευάσει μόνος μου. Είναι αρκετά μεγάλο, βαρύ και ισχυρό ώστε να μπορείτε να πελεκήσετε ή να σχίσετε ξύλα.
1

 

Εάν κάποιος το θέλει μπορεί να κάνει μία προσφορά από 50 ευρώ στον φιλανθρωπικό σύλλογο που προτιμάει. Έπειτα μπορεί να με ειδοποιήσει στο mihkour@hotmail.com όπου θα γράψει το όνομα και την διεύθυνσή του για να του στείλω το μαχαίρι με το ταχυδρομείο. Αν μένετε Αθήνα, και αν είναι βολικό, σας το κάνω και ντελίβερι!
Αν δεν αντέχετε το έξοδο κάντε μία διαφήμιση στους γνωστούς σας μήπως το θέλει κάποιος άλλος, ή «αγοράστε» το συνεταιρικά.
Τα 50 ευρώ ίσως να σας φανούν πολλά αλλά ούτως ή άλλως δεν κερδίζω προσωπικά από αυτό. Θα κερδίσουν μόνο μερικά παιδιά. Αντίθετα μου στοίχησε κάπου 20 ευρώ και θα πληρώσω και τα ταχυδρομικά!
Αν και στο εμπόριο θα βρείτε διάφορα βιομηχανικά μαχαίρια που θα είναι ομορφότερα, πρόκειται για ένα γερό, χειροποίητο μαχαίρι. Και φυσικά δεν θα κατασκευάσω άλλο (ίδιο τουλάχιστον), κάτι που ίσως ενδιαφέρει κάποιον συλλέκτη. Κατεβάστε από εδώ κατασκευαστικές λεπτομέρειες του μαχαιριού καθώς και μερικές ακόμα φωτογραφίες.

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.