Οι Τούρκοι συνεχίζουν να κουβαλούν εποίκους στην Κύπρο!


paratroopers_w_supplies_680_bg

Απίστευτο! Οι Τουρκαλάδες με την κάλυψη που τους προσφέρουν απλόχερα 40 χρόνια τώρα οι ΟΗΕΔΕΣ συνεχίζουν να αλλοιώνουν τον πληθυσμό του νησιού μεταφέροντας κατά κύματα μεμέτηδες από τα βάθη της Ανατολής. Αυτό καταγγέλει ο Ευρωβουλευτής του  ΔΗΚΟ Κώστας Μαυρίδης και η ένωση Cypriots Against Turkish War Crimes (CATWR) στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Οχι βέβαια ότι θα βγάλουντίποτε διότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει μια και τίποτε δεν έγινε για τα εγκλήματα των Τούρκων στο νησί αλλά ίσως η καταγγελία ξυπνήσει κάποιους εδώ.

Ο Ευρωβουλευτής Κώστας Μαυρίδης ανέφερε ότι η καταγγελία επικεντρώνεται “στον εποικισμό και στην αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα της Κύπρου με συστηματικό και μαζικό τρόπο από το 2002 και μετέπειτα”. Η ομάδα, είπε, καλεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να διορίσει ανακριτή ο οποίος να διαπιστώσει τη διάπραξη ποινικού αδικήματος από συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ άλλων, από όλους τους μέχρι τώρα διοικητές των κατοχικών στρατευμάτων.

Όπως σημειώνεται, η Τουρκία στρατολογεί, ενθαρρύνει και μεταφέρει, συνεχώς μετά την εισβολή, Τούρκους από αγροτικές περιοχές της ενδοχώρας προκειμένου να εγκατασταθούν στα Κατεχόμενα, με το δημογραφικό μέγεθος της εγκατάστασης των εποίκων να απειλεί τη σκοπιμότητα ενός αμοιβαία αποδεκτού τέλους στη διένεξη.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.