Αντικαθιστούν την χώρα με δάνεια με χαμηλό επιτόκιο


Πληρώνουμε τα νέα δάνεια τους, με παραλίες, με δάση, με δίκτυα, με ορυκτό πλούτο με απολύσεις…!

Σύντομα το εθνικό αδιέξοδο θα γίνει αντιληπτό και στα αριστερά και στα δεξιά  σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Σύντομα θα γίνει αντιληπτό ότι ο χρόνος κυλά μεγεθύνοντας απλώς το πόσα πληρώνουμε και πόσα μας πληρώνουν για να μένουμε στο ευρώ.  
Από το Μααστριχ και μετά πληρώσαμε ήδη πολλά. Ζάχαρη, καπνός, λάδι, κλωστοϋφαντουργία, βιομηχανία, αλιεία.  Τα αντικαταστήσαμε όλα αυτά με δάνεια φθηνά από τις τράπεζες του πυρήνα της ΕΕ.

Σήμερα τελείωσαν όλα όσα είχαμε να δωσουμε ως αντάλλαγμα σε αυτή την δανεική ευμάρεια!  Τα προϊόντα και τα εργοστάσια μας τελείωσαν. Έκλεισε και η χαλυβουργική και η κόκα κόλα και η βιοχαλκο και άλλοι μικρότεροι. Έκλεισαν ακόμη και τράπεζες. Μόνο κάτι τουρίστες έρχονται και  του μετρούμε με το κεφάλι.   Τρώνε ψάρια από την Σενεγάλη, ρύζι Τουρκιάς, πατάτες Αιγύπτου, κρέας Βελγίου και αγοράζουν κινέζικα τσολιαδάκια για σουβενίρ.

Τα νέα δάνεια που τόσο αγαπάτε έρχονται πια με όρους και με μνημόνια .  Ως αντάλλαγμα πληρώνουμε με υγιή παραγωγικό ιστό, με θέσεις εργασίας με ύφεση με υπερφορολόγηση με διαρροή νέων μορφωμένων ανθρώπων.  Πληρώνουμε τα νέα δάνεια, με παραλίες με δάση, με δίκτυα με ορυκτό πλούτο.  Τα πληρώνουμε με νομοθεσία και με  το μέλλον των επόμενων γενεών.

Πληρώνουμε με αίμα και θυσίες με Εθνική αυτοδιάλυση για να μας δίνουν δάνεια πάνω στα δάνεια και νέα μνημόνια γιατί έτσι έχετε μάθει. Πληρώνουμε με αξιοπρέπεια για να μας δίνουν δάνεια που τόσο γουστάρετε εσείς οι κοπρίτες μνημονιακοι που μάθατε να ζείτε με δανεικά των όποιων κάνετε τώρα σημαία την διαγραφή τους.

Μα δεν ζητάτε να διαγράφουν για να μπορούμε να αναπνεύσουμε να παράξουμε να αποκτήσουμε μέλλον. Δεν ξέρετε πιο μέλλον θέλετε να φτιάξετε Ζητάτε να διαγράφουν για να δανειστείτε ξανά και να ξοδέψετε  και αυτά ώστε να  κρυφτει το αδιέξοδου και να μείνετε στο ευρώ.

Όλοι εσείς που δεν θέλετε να ιδρώσετε την φανέλα.

papaioannou-giannis.net

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αντικαθιστούν την χώρα με δάνεια με χαμηλό επιτόκιο

  1. Ὁ/ἡ Phoenix γράφει:

    Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ tolmima.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.