Τέρμα η πλάκα κύριε Σαμαρά! Να πείτε τώρα ποιοι είναι οι 180 βουλευτές


Τέρμα η πλάκα κύριε Σαμαρά! Να πείτε τώρα ποιοι είναι οι 180 βουλευτές

Μα είναι δυνατόν; Πρωθυπουργός της χώρας και να ισχυρίζεται ότι έχει εξασφαλίσει 180 βουλευτές για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Που τους βρήκε; Ποιοι είναι; Και κυρίως, πώς τους έπεισε;

Ο λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά, αυτός παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος σε πηγαδάκι που σχημάτισε με βουλευτές, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή, σύμφωνα με τα parapolitika.gr προχώρησε και σε μία αποκάλυψη λέγοντας στους βουλευτές «Δεν πάμε σε εκλογές. Πιάνουμε τους 180 βουλευτές για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας».

Λοιπόν, επειδή ο άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται ότι παίζει με το πολίτευμα και με τους θεσμούς, με όλα αυτά που λέει για να παραμείνει στη θέση του, να βγει και να πει δημοσίως τώρα στον ελληνικό λαό ποιοι είναι οι 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν εκείνον που θα προτείνει (ακόμα δεν μας έχει πει ποιον θα προτείνει) για Πρόεδρο Δημοκρατίας!

Αυτό το καραγκιοζιλίκι του Μαξίμου πρέπει να τελειώσει τώρα! Τέρμα τα παιχνίδια με τη Δημοκρατία και την Ελλάδα από τον πρωθυπουργό! Ποιον προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, το όνομά του και ποιοι είναι οι 180 που θα τον ψηφίσουν! Κατανοητό;

tribune.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Τέρμα η πλάκα κύριε Σαμαρά! Να πείτε τώρα ποιοι είναι οι 180 βουλευτές

  1. Ποιους θεσμούς και ποιον πρόεδρο της δημοκρατίας; Τι ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται από τα μνημόνια ποιο κομοδίνο θα εγκατασταθεί στο προεδρικό μέγαρο; Ας διαλέξουν 5-6 υποψήφιους τα κόμματα κι ας κάνουν κλήρωση, να βγει ο τυχερότερος.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.