Ούτε στα καφενεία


Εικόνα Κινούμενα Φρύδια

Με την αμέτρητη περιφρόνηση προς τα θέσμια καθώς και την ανεδαφική βεβαιότητα που τον χαρακτηρίζουν, ο Αντώνης Σαμαράς καθησύχασε κυβερνητικούς βουλευτές στο καφενείο της Βουλής ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, διότι, όπως μεταφέρεται επί λέξει σε δημοσιεύματα ότι είπε, πιθανόν (sic) έχουν βρεθεί οι απαραίτητοι 180 για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς φυσικά να τους κατονομάσει ως θα όφειλε και πριν καν υποδείξει υποψήφιο.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές, αλλά τα λέει αυτά, όπως ακριβώς άλλα έλεγε πριν εκλεγεί και άλλα αφού εξελέγη.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές, αλλά τα λέει αυτά, όπως λέει κατά καιρούς διάφορα για την ανάπτυξη και άλλα σουξεδιάρικα.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές, αλλά τα λέει αυτά, μπας και φοβίσει κανέναν αμφιταλαντευόμενο βουλευτή, ώστε να μειώσει το κάζο του να υπολείπεται κατά πολύ ο αριθμός των βουλευτών που θα εξευρεθεί τελικά.

Μπορεί να τα λέει αυτά ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά έχει πάψει από καιρό να έχει κάποια σημασία το τι λέει ο Αντώνης Σαμαράς, ακόμα και στα καφενεία, ή μάλλον κυρίως σε αυτά –της Βουλής ή αλλού.

Και τούτο το τελευταίο, ότι δηλαδή έχει πάψει από καιρό να έχει κάποια σημασία το τι λέει ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και δεν θα βρει 180 βουλευτές.

Απόδειξη το γεγονός ότι, εδώ που τα λέμε, ούτε εσάς σας ενδιαφέρει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές.

Υπάρχουν κι άλλες αποδείξεις, αλλά αφού δεν σας ενδιαφέρει, αυτό φτάνει…

sotosblog

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.