Ο Σαμαράς κάνει τον «σκληρό» στην Τρόικα, ετοιμαστείτε για προπαγάνδα εκ Παρισίων !


EDITORIAL : Ο Σαμαράς κάνει τον «σκληρό» στην Τρόικα, ετοιμαστείτε για προπαγάνδα εκ Παρισίων ! 

«Λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του» – λαϊκή ρήση

Αυγερινός Χατζηχρυσός

Το Μαξίμου πριν καν γίνει η συνάντηση με την Τροικα στο Παρίσι, ετοιμάζει το έδαφος στο  στο θέατρο σκιών που θα παιχτεί στα πάνελ  όλων των γνωστών Μεγαλοκάναλων!

Διαδίδει το Μέγαρο Μαξίμου ότι η Κυβέρνηση θα χτυπήσει το χέρι στο Τραπέζι.

Αφού λοιπόν πέρασε το νόμο για τους πλειστηριασμούς των Ελληνικών περιουσιών από τις Τράπεζες του Σόρος, αφού έβαλε 4δις νέους άμεσους φόρους, δηλαδή θα απορροφήσουν 4δις ρευστό από την ήδη εξαθλιωμένη αγορά, τώρα το Μαξίμου στέλνει non-paper στα ΜΜΕ να κάνει τον ήρωα !

Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε τίτλους όπως «Φοροελαφρύνσεις ακόμα και κόντρα στην Τρόικα ! – Μειώσεις σε πετρέλαιο θέρμανσης και ΕΝΦΙΑ» για να δημιουργήσουν κλίμα «ανάπτυξης».

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Τα έσοδα από πετρέλαιο θέρμανσης όχι μόνο δεν ήταν ικανοποιητικά, αλλά πανωλεθρία για το ταμείο, μιας και κατέρρευσε η αγορά, είχαμε νεκρούς από μαγκάλια και δεν δούλεψαν και τα πρατήρια που με την σειρά τους οδήγησαν και άλλους στην Ανεργία.

Τέλος οι φοροελαυφρύνσεις, δήθεν, του ΕΝΦΙΑ είναι μόνον στην φαντασία των ΜΜΕ μιας και τα έσοδα και οι δημεύσεις είναι ο στόχος κι όχι προστασία των Ελληνων Πολιτών από την Γερμανόδουλη Κυβέρνηση. Τα έσοδα πρέπει να είναι το ελάχιστο 3,25δις με τελικό στόχο τα 3,7δις για το 2014 και τα 5+δις για το 2015.

Συμπέρασμα.

Η κυβέρνηση δεν προβλέπει ανάπτυξη στην αγορά, ούτε και η Τροικα και έτσι προσπαθούν να μαζέψουν όσο ρευστό μπορούν με άμεσους κεφαλικούς φόρους ανεξαρτήτως εισοδήματος ή ανάπτυξης. Το 2017 λήγουν χρέη 60δις, αλλά αυτό δεν σας το είπα εγώ.

Αυτά για να ξέρετε τι θα λένε τα Κανάλια των Κρατικοδίαιτων Διαπλεκόμενων Εργολάβων.

hellasforce.com

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Blogs. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.