Ένα Φύσημα!


6280 72c8 500

Στον Αστερισμό του Τυμβωρύχου κινείται η θλιβερή κυβέρνηση των εξωνημένων Ολετήρων, ελπίζοντας ότι θα τους σώσει ο Μεγαλέξαντρος, μέσα από τον τάφο της Αμφίπολης.

Διαβάζεις τις δηλώσεις τους και καταλαβαίνεις ότι ο πανικός έχει αρχίσει να παραλύει τα βρώμικα κι αδύναμα μυαλά τους.

Η μια επικρίνει τους Έλληνες που επένδυσαν τις οικονομίες τους στο πατρογονικό όνειρο για ένα κεραμίδι στο κεφάλι. Ο άλλος «τιτιβίζει» σαν αφιονισμένος παπαγάλος με το νέο του επιχείρημα: «Τώρα που μειώνονται οι αυτοκτονίες τί θα πουν οι κατ’ επάγγελμα λαϊκιστές?»

O κατάλογος με τα επεισόδια που τεκμηριώνουν τον αβδηριτισμό των γελοίων που μας κυβερνούν, κάθε μέρα μεγαλώνει και δημιουργείται η χιονοστιβάδα που θα τους καταπιεί.

Η Πολιτεία τους έχει γίνει συνώνυμο της ανικανότητας στη διαχείριση των δημοσίων πραγμάτων, της ακρισίας, της κενοδοξίας, της εγκληματικής αφέλειας και της καταστροφικής μωρίας.

Αλλά ταυτόχρονα ενισχύεται και το θράσος τους και γίνονται όλο και πιο απρόβλεπτοι, έτσι που διαισθάνονται τις αναπαυτικές τους πολυθρόνες να τρίζουν επικίνδυνα κάτω από το βάρος των πράξεων και των παραλείψεων τους και καταλαβαίνουν ότι ο χρόνος της δωρεάν σίτισής τους στο Πρυτανείο δεν ήταν ισόβιος, αλλά πεπερασμένος και  -ακόμα χειρότερα- διαισθάνονται το οριστικό τους τέλος που είναι πολύ κοντά.

Τα κρούσματα της ανικανότητάς τους πληθαίνουν, τα κρούσματα της γελοιότητάς τους, πολλαπλασιάζονται πια με καταιγιστικούς ρυθμούς

Τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, που πιστοποιούν το επερχόμενο “άδειασμᨔ από τους πάτρωνές τους, πληθαίνουν κι αυτά με καταιγιστικούς ρυθμούς και το ένα πίσω από το άλλο, σιγά-σιγά υπερκεράζουν την άθλια προπαγάνδα των εθνικών εργολάβων που νέμονται ημιπαράνομα τους διαύλους των Μέσων Μαζικού Εμπαιγμού που ελέγχουν.

Η πολιτική της λιτότητας, την οποία ακολουθεί κατ` εντολή των διεθνών δανειστών η Αθήνα. ώστε να μείνει στο ευρώ, «προκάλεσε στην χώρα την πιο βαθιά και μακρά ύφεση από το τέλος του πολέμου», σημειώνει σε κύριο άρθρο της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Το άθλιο πρόγραμμα προσαρμογής και η αθλιότερη εκτέλεσή του, είναι πια στοιχεία τόσο προφανή που είναι αδύνατο να κρυφτούν περισσότερο κάτω από το χαλί.

Ένα φύσημα αρκεί, για να τους πάρει και να τους σηκώσει ο γέρος Διάολος! Μόνο που πρέπει να φυσήξουμε όλοι μαζί!

My Pillow Book

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.