Έφαγαν τα ψωμιά τους, αφού πρώτα κατέφαγαν το σώμα της χώρας και της κοινωνίας


Γράφει ο Μαγια

Αυτή η κυβέρνηση, που κατά δήλωσή της …«δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν» (δεν είναι για γέλια…), πράττει τα πάντα ώστε να επιβεβαιώνει της γραφής μας το αληθές.

Υπογραμμίζαμε σε σχετικό άρθρο μας, πριν λίγες μέρες, ότι, «το Φθινόπωρο βρίσκει την Μνημονιακή κυβέρνηση, να τρεκλίζει. Σα να
ζυγώνει η ώρα που θα έχει την τύχη της στυμμένης λεμονόκουπας».
Τρομαγμένη από τον Ε(Ν)ΦΙΑλτη αδυνατεί να διαχειριστεί τη διαρκώς επιταχυνόμενη κατάρρευσή της. Την κάνει και παραμιλά το θολωμένο της μυαλό…

Διατάσσει ωμά και απροκάλυπτα τη διοίκηση του υποκατάστατου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να μη μεταδοθεί η ομιλία του Τσίπρα, απόψε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πράγμα πρωτοφανές στα χρονικά της Μεταπολίτευσης για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Επιτίθεται κατά σκίτσου (!) σατιρικής εφημερίδας.

Ωμή λογοκρισία, φίμωση του πολιτικού αντιπάλου, πολιτικός εκφοβισμός Μέσων που δεν μπορεί να ελέγξει.

Σαμαράς και Βενιζέλος, αισθάνονται να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Τόσο πολύ, ώστε να μην αντέχουν. Έχουν χάσει τον έλεγχο και βρίσκονται υπό καθεστώς πανικού. Καταφεύγουν σε πραξικοπηματικές ενέργειες μήπως και κερδίσουν ακόμη λίγο χρόνο.

Η συστηματική καταπάτηση των νόμων και του Συντάγματος γενικότερα, ο συνεχής ευτελισμός του Κοινοβουλίου, η απηνής καταστολή ως μόνιμη πολιτική απάντηση στις αντιδράσεις των πολιτών, η κουλτούρα υποταγής συμπυκνώνονται συνολικά σε ένα «μήνυμα»: Η Δημοκρατία στους καιρούς μας είναι περιττή πολυτέλεια.

Το σύστημα Σαμαρά – Βενιζέλου, έχει φάει τα ψωμιά τους, αφού πρώτα κατέφαγε και κατασπάραξε το σώμα της χώρας και τις ζωές των ανθρώπων.
Πλέον έχει μετατραπεί σε παράγοντα πολιτικής αστάθειας και ανωμαλίας.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.