Εμείς, οι ανεπτυγμένοι!


γραφει ο αρισταρχος

“ Όταν τα γερόντια γίναν περισσότερα από τα νιάτα!”

Hanshin Expressway

Είναι κάποια πράγματα που όταν τα ακούς βαράνε σαν σφυριά πάνω στο κεφάλι σου και σε πονάνε. Πρωί και ακούω στον Real fm τον Χ#Νικολάου με προσκεκλημένη την εκπρόσωπο της κυβέρνησης κα Βούλτεψη. Μη με κατηγορήσετε τζάμπα, δεν είμαι ούτε ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ αλλά… παθαίνω αλλεργικό σοκ όταν ακούω από όλη την τουρλού κυβερνώσα εν πανικώ παράταξη της Ελιάς με πίκλες ΝουΔου ή ΝουΔου με πράσινες ελιές να εκφράζονται με αήθη τρόπο κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Φοβάμαι τελικά πως θα την πατήσετε από αυτό που φοβάστε.

Για  να επανέλθω στην κα  εκπρόσωπο όμως που θεώρησε την Ελλάδα πως είναι στις ανεπτυγμένες χώρες και όχι στις υπό ανάπτυξη. Εκτός και όλη η επικράτεια μαζεύτηκε στα στενά σύνορα του λεκανοπεδίου και η υπόλοιπη Ελλάδα αποτελεί το βδέλυγμα. Γιατί η επαρχία θυμίζει σα να σταμάτησε το ρολόϊ στο 1950 όταν…

smsΣτην Κίνα(σε ποιά;) έχουν ιδιαίτερες λωρίδες ή και ολόκληρα πεζοδρόμια γι αυτούς που χρησιμοποιούν κινητά! Οι μισθοί, οι συντάξεις και το κοινωνικό πρόσωπο μας παραπέμπουν στην δεκαετία του πενήντα. Όταν οι κεφαλικοί και τέτοιοι φόροι μας πηγαίνουν στην Οθωμανική αυτοκρατορία(άσε η δικαιολογία πως αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη θέλει να ισχύουν και τα υπόλοιπα με αμοιβές και ανεργία). Όταν πάνω στις διόδους για ΜΕΑ βάζουμε τα αυτοκίνητα με δικαιολογία “βρε δεν γαμ…..” Όταν κανείς και για τίποτε δεν τιμωρείται, όταν τα συσσίτια βαράνε κόκκινο, όταν τα διόδια ανεβαίνουν με τις ορέξεις του εργολάβου. Όταν το μετρό της Θες/νίλης έγινε το γεφύρι της Άρτας και ο αρχιεργοδηγός είναι… εργένης. Όταν τα γερόντια γίναν περισσότερα από τα νιάτα!

Κα εκπρόσωπε της κυβέρνησης εγώ ο κοινός θνητός που κυκλοφορώ  στους κοινούς δρόμους φτιαγμένους για κοινούς θνητούς σε βεβαιώ πως όχι απλά δεν βρισκόμαστε στην υπό-ανάπτυξη εποχή αλλά είμαστε που λένε flat. Ανάπτυξη στο μείον και λίγο καλύτερα από το Ιράκ. Αφού κι αυτοί οι Ουκρανοί με τέτοιο πατατράκ που έπαθαν φοβούνται μη και γίνουν σαν και μας.

Θυμάστε κάποτε; Γίναμε Ουγκάντα. Σήμερα έτσι λένε, γίναμε Ελλάδα! Εμείς οι ανεπτυγμένοι βρισκόμαστε μια θέση πάνω από την Βενεζουέλα και όλοι οι υπόλοιποι πάνω από εμάς.

Εμείς οι ανεπτυγμένοι.

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.