Η Ε.Ε είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ με τις υποτιθέμενες κυρώσεις της. Δεν ξέρουν τι να κάνουν.


sanctions s sΜετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων,οι χώρες της Ε.Ε ενέκριναν μία νέα δέσμη κυρώσεων κατά της Ρωσίας σύμφωνα με την ”RBC Daily” την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.Το θέμα των κυρώσεων παραμένει εντελώς ασταθές με την Ε.Ε να αλλάζει γνώμη από την μία στιγμή στην άλλη.

Θα τεθούν σε ισχύ από σήμερα 12 Σεπτεμβρίου περιοριστικά μέτρα, μετά την δημοσίευση τους υπό την μορφή των κανονιστικών πράξεων στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Βέβαια παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθούν μερικώς ή πλήρως.Αυτό θα κριθεί από το πως θα κυλήσει η υποτιθέμενη εκεχειρία στην ανατολική Ουκρανία.

««Εμείς πάντα τονίζαμε ότι τα περιοριστικά μέτρα μας είναι αναστρέψιμα και ρυθμιζόμενα ανάλογα με τις περιστάσεις.Εάν το επιτρέψει η κατάσταση στην Ουκρανία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης θα προτείνει διορθώσεις.Ακόμη,θα αναστείλει ή θα ακυρώσει μερικώς ή ολικώς κυρώσεις οι οποίες εγκρίθηκαν»».Τις συγκεκριμένες δηλώσεις τις παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ”Herman Van Rompuy”.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.