Οι “μάγισσες” ζουν ακόμα…


Boultepsi_magissaΣε γενικές γραμμές αν θες να μάθεις έναν άνθρωπο, ένας τρόπος είναι να τον αφήσεις να πιει λίγο παραπάνω. Ένας άλλος είναι να του δώσεις ελευθερία και ένας ακόμα, είναι να του δώσεις εξουσία.

Φυσικά τα παραπάνω μπορεί να μη σου δείξουν την ολότητα του χαρακτήρα ενός ανθρώπου, αλλά θα σου πουν πολλά.

Η κυβερνητικός εκπρόσωπος Σοφία (χωρίς σοφία) Βούλτεψη, προσπαθεί να μας δείξει το ποιόν της με την ελευθερία που θεωρεί ότι έχει, ασκώντας την όποια εξουσία.

Αφού τα έχει καταφέρει καλά στο παρελθόν ως τραγωδός απαγγέλλοντας με περίσσιο πάθος, το πόσο τραγικά θα ζήσουμε αν δεν υπακούσουμε στα θέλω της εξουσίας, μας ενημέρωσε ότι κακώς φτιάξαμε σπίτια, χάσαμε τα λεφτά μας!

Η ίδια μας είπε ότι δεν έχει, αλλά όλο και κάτι καλά βρέθηκαν στην κατοχή της…

Το γελοίο των γελοίων της γελοίας αυτής κυβέρνησης, συνεχίστηκε με την παρέμβαση στην ΝΕΡΙΤ ώστε να μη δείξουν ζωντανά την ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ (πρώτη φορά έγινε αυτό μετά ’74). Μπορεί αυτά που θα έλεγε ο Αλέξης να μου είναι εντελώς αδιάφορα, αλλά αυτή η πρακτική, μόνο καλυμμένη χούντα θυμίζει. Ευτυχώς πάντως, που κλείσανε την διαπλεκόμενη ΕΡΤ!

Λένε ότι την εντολή την έδωσε η εν λόγω κυρία που μπορεί να την πήρε και από πιο πάνω. Είτε είναι αλήθεια, είτε όχι, σημασία έχει ότι υπάρχει έλλειψη Δημοκρατίας. Όχι ότι περίμενα αυτό, αλλά καλό είναι να το λέμε και όποιος το αντιληφθεί…

Αυτοί λοιπόν ζουν στο δικό τους παραμύθι και εμείς καλούμαστε να το αποδεχτούμε σιωπώντας. Ενίοτε μας δίνουν και οδηγίες καλής συμπεριφοράς ως προς τις πρακτικές τους. Θέλουν να τρώμε με κλειστά μάτια ότι μας σερβίρουν, γιατί το κάνουν για καλό μας.

Δυστυχώς εμείς ξεμείναμε από εκείνα τα καλά παραμύθια και αφήσαμε τις “μάγισσες” να παίζουν με τη ζωή μας.

Τελικά, το “μήλο” το έχουμε δαγκώσει χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι.

Έτσι που πάει η δουλειά, αναμένουμε τον “πρίγκιπα” να μας ξυπνήσει γιατί εμείς, ούτε προβατάκια δεν χρειάστηκε να μετρήσουμε. Ξεροί πέσαμε και απ’ ότι βλέπω και ξεροί παραμένουμε, ο κάθε ένας στο δικό του παραμύθι…

outelogos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.