Ακούρευτο το χρέος- Κουρεμένος ο Σαμαράς και στο βάθος εκλογές


Γράφει η Μιχαλού

Πήγε για μαλλί στο ραντεβού με την Μέρκελ ο Σαμαράς και βγήκε κουρεμένος όπως άλλωστε και είθισται!!! Το πολυσυζητημένο ραντεβού στο οποίο επένδυε η κυβέρνηση για κούρεμα του χρέους απεδείχθη πανωλεθρία.

Η Καγκελάριος δεν δέχθηκε καμία κουβέντα για την ταμπακιέρα ενώ μίλησε για την χώρα με ευχολόγια και γενικότερα προχώρησε σε γνωστές και αναμενόμενες δηλώσεις. Ήταν  σίγουρο ότι δεν θα έλεγε κάτι διαφορετικό… Εδώ όταν ρωτήθηκε για το  αν θα ήταν σωστό να δοθεί χρόνος στη Γαλλία εκείνη έκανε πως δεν κατάλαβε την ερώτηση…

Το θέμα όμως δεν λήγει εδώ έτσι απλά,  διότι μετά και από αυτή τη συνάντηση τα πράγματα είναι πλέον  σκούρα για την Κυβέρνηση η οποία δεν έχει να δώσει στον ελληνικό λαό καμία ελάφρυνση από τους παράλογους και άδικους φόρους ενώ την ίδια στιγμή κάνει τα στραβά μάτια για τα λαμόγια που έχουν βγάλει τα ευρά τους στο εξωτερικό αλλά και τους μεγαλοκαρχαρίες φοροδιαφεύγοντες!!!

Τα πράγματα έφθασαν στο απροχώρητο και μετράνε αντίστροφα. Το να επιμένουν να μένουν στην εξουσία με αυτή την πολιτική που ασκούν είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς γνωρίζουν ότι χάνουν  συνεχώς ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Ξέρουν ότι αν θέλουν να διατηρήσουν ένα αξιοπρεπές ποσοστό θα πρέπει να πάνε άμεσα στις εκλογές για να μην έχουν άλλη φθορά. Έτσι σιγά σιγά  άρχισαν τις προεκλολογίες και τους εκφοβισμούς με πρώτο και καλύτερο τον Αδωνη ο οποίος χθες πρωί – πρωί έλεγε:

Πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση! Σπέρνουν  τον φόβο και τον πανικό , μπάς και πάρουν κανένα ψηφαλάκι πριν κάν ανακοινώσουν ότι θα πάει η χώρα σε εκλογές  …!!!  Σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν θα πλησιάζουν οι εκλογές.

το Ποντίκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.