Ο πρώτος στην Ελλάδα συνεταιρισμός δημοσιογράφων


fantomasΤηλεοπτική παρέμβαση έκπληξη από νέο συνεταιρισμό Δημοσιογράφων.

Ο πρώτος στην Ελλάδα συνεταιρισμός δημοσιογράφων για παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων, δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα. Κεντρικό σημείο αναφοράς θα είναι η παραγωγή τηλεοπτικού ενημερωτικού προγράμματος με αιχμή «ζωντανή» καθημερινή βραδινή εκπομπή που θα προβάλλεται από τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας, καθώς και από δέκα περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Στoν «Πολίτη» συμμετέχουν ήδη 20 γνωστοί δημοσιογράφοι .

Η ομάδα θα παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα οικονομικές έρευνες για την Ελλάδα έγκυρων διεθνών οίκων, καθώς επίσης και σε μηνιαία βάση, τις πανελλαδικές έρευνες μεγάλης εταιρείας δημοσκοπήσεων . Στον συνεταιρισμό εντάχθηκε και η συντακτική ομάδα του υπό έκδοση περιοδικού” Fantomas”.

Αν και για τις κινήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας επιλέχτηκε η πολιτική των «χαμηλών τόνων» και όχι των βαρύγδουπων ανακοινώσεων , εντούτοις οι πρώτες διαφωνίες έχουν να κάνουν με την συμμετοχή στον συνεταιρισμό και ξένων ανταποκριτών. Η οριστική απόφαση στο συγκεκριμένο θα παρθεί στη γενική συνέλευση που θα εκλέξει διοικούσα επιτροπή.

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.