Χριστόφιλος: ο «τρελός» Έλληνας


Είναι κρίμα που στο Ελλαντιστάν των πουλημένων πολιτικών και των ηλιθίων ψηφοφόρων έχει δημιουργηθεί κλίμα δίωξης των ντόπιων εγκεφάλων. Ο Χριστόφιλος γεννήθηκε στο Αμέρικα από έλληνες μετανάστες. Επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά ΦΥΣΙΚΑ ξαναγύρισε στην Αμερική όπου -παρ’ όλα τα στραβά και άσχημά τους- κοιτάνε αν μπορείς να κάνεις δουλειά και όχι αν έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη».
Στο τελευταίο βιβλίο που μεταφράζω για το HAARP, αναφέρονται δυο έλληνες της αμερικανικής ομογένειας. Ο ένας είναι ο Χριστόφιλος. Χωρίς πολλές σάλτσες ορίστε τι λέει ο συγγραφέας για αυτόν:
«Μια προηγούμενη απόπειρα ήταν το Πρόγραμμα Σαγκουίνι, την δεκαετία του 1960. Ήταν το «μωρό» του Νίκου Χριστόφιλου, κορυφαίου επιστήμονα του Υπουργείου Αμύνης στην δεκαετία του 1950 και 1960. Έχει σχέση με τον Τέσλα τόσο στην διάνοια όσο και στην μεγαλοπρέπεια της σκέψης του».
Αν δεν ξέρετε τον Τέσλα, σας πληροφορώ ότι είναι η αιτία που δεν βρίσκεστε ακόμα στην σπηλιά με το καντήλι για φως και μπορείτε να διαβάσετε αυτό το κείμενο. Από τις 48 βασικές εφευρέσεις για το εναλλασσόμενο ρεύμα, είναι δικές του οι 47, και μάλιστα κατοχυρωμένες με διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν σχέδια από εφευρέσεις του που μελετώνται από τους ειδικούς για να μπορέσουν να βρουν τρόπο να τις χρησιμοποιήσουν!
Μπορείτε να κάνετε έρευνα στο Διαδίκτυο και θα βρείτε αρκετά για τον Χριστόφιλο. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε ένα κείμενο στα αγγλικά, γραμμένο από έλληνα φυσικά! Περιέχει και φωτογραφίες εποχής από ελληνικές εφημερίδες. Δεν αναφέρω πηγή από εκδίκηση! Ο τύπος είχε απενεργοποιήσει την αντιγραφή, λες και όσα γράφει τα έβγαλε από το κεφάλι του.
Επ’ ευκαιρία κρατήστε και ενός λεπτού σιγή για τους νέους εγκεφάλους που ξαναφεύγουν για το εξωτερικό, φτωχαίνοντας και πάλι το Ελλαντιστάν, όσο εμείς στηρίζουμε τις οικονομίες της βόρειας ΕΕ.

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.