Σαμαράς: Βγαίνουμε από το μνημόνιο το 2014 / Standard & Poors: Θα πτωχεύσει η Ελλάδα εντός 15 μηνών !


i

 

της Ηλέκτρας Αντωνοπούλου -Πανάγου

Ο πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης με την μικρότερη αποδοχή από τον ελληνικό λαό στην ιστορία του νεωτέρων χρόνων, αφού έσκισε τα μνημόνια, έφερε επενδύσεις, κατατρόπωσε την ανεργία, έφερε την ανάπτυξη, έταξε θέσεις εργασίας, άλλοτε 400 χιλιάδες, άλλοτε 700 χιλιάδες, σήμερα 300 χιλιάδες, δεν του έμεινε τίποτα άλλο από το να τάξει ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο στο τέλος του 2014.

Λες και το μνημόνιο είναι άσχετο με τα χειρότερα μέτρα που επιβλήθηκαν ποτέ στον ελληνικό λαό, λες και το μνημόνιο δεν έχει επιφέρει τη διάλυση της χώρας, λες και τα 6.5 εκατομμύρια φτωχοποιημένου ελληνικού λαού δεν είναι αποτέλεσμα όλων αυτών των τερατωδών μέτρων που το μνημόνιο και οι δανειακές συμβάσεις επέφεραν.

Και ως άλλος Μυνχάουζεν ψεύδεται σκοπίμως γνωρίζοντας πολύ καλά, πως τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις έχουν δέσει τη χώρα και το λαό της χειροπόδαρα για πολλές δεκαετίες στο μέλλον, έχουν αποδυναμώσει τη χώρα σε όλους τους τομείς, έχουν δολοφονήσει κόσμο, έχουν διαλύσει την κοινωνία.

Κι ενώ κατά την σημερινή συγκέντρωση για τα 40χρονα της ΝΔ, ο Σαμαράς, εκφέρει κούφιες υποσχέσεις, ψευδείς στην ουσία τους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθεί η συγκυβέρνηση στην εξουσία, διακηρύσσοντας πομπωδώς το τέλος του μνημονίου στο τέλος του 2014, η Standard and Poors , προειδοποιεί για νέα πτώχευση της Ελλάδας εντός 15 μηνών!

Τέτοια επιτυχία η συγκυβέρνηση…

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα….

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Blogs. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.