Με προφητείες πολεμούν οι τζιχαντιστές!


tzixantistes

Οι Τζιχαντιστές προσηλυτίζουν νέους μαχητές αξιοποιώντας αρχαία προφητεία του Ισλάμ που μιλά για τον πόλεμο των Ισλαμιστών με την Δύση στην Συρία και προμηνύει την τελική νίκη των Ισλαμιστών.

Η προφητεία που η ύπαρξη της είναι γνωστή στους μουσουλμάνους εδώ και 1,300 χρόνια αποτελεί βασικό μέσο προπαγάνδας και προσηλυτισμού των Τζιχαντιστών, καθώς μιλάει για τον τελικό πόλεμο που θα διεξαχθεί στην Συρία ανάμεσα σε ένα Ισλαμικό στρατό και μια ορδή από δυτικά στρατεύματα που θα προελάσει κάτω από 80 λάβαρα.

Σύμφωνα με την προφητεία ο Ισλαμικός στρατός θα κυριαρχήσει χαράζοντας την απαρχή μιας νέας εποχής.

Η προφητεία που φαίνεται να είναι δομικό συστατικό της ιδεολογίας του Ισλαμικού κράτους, καθώς κάνει λόγο για το Μαλαχίμ, την Ισλαμική εκδοχή του χριστιανικού Αρμαγεδδών, την τελική μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το Ισλάμ και τους άπιστους όπως ερμηνεύεται από το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η μάχη αυτή κατά την προφητεία θα λάβει χώρα κοντά στην τοποθεσία της αρχαίας και ακόμα υπαρκτής πόλης της Νταμπίκ.

Η πόλη όπως και η αποκαλυπτική προφητεία φαίνεται να απέκτησαν ιδιαίτερη σημασία για την εκστρατεία προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους από την στιγμή που έπεσε στα χέρια των Τζιχαντιστών τον περασμένο Αύγουστο.

Αναφορές στην προφητεία γίνονταν από την εποχή που ο διαβόητος Αλ Ζαρκάουι ήταν ο επικεφαλής τηςΑλκάιντα στο Ιράκ, πριν σκοτωθεί σε αεροπορική επιδρομή το 2006 και πριν η οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους αποσχιστεί από αυτή και κηρύξει το δικό της χαλιφάτο.

Νταμπίκ επίσης ονομάζεται και το επίσημο περιοδικό των Ισλαμιστών που προπαγανδίζει τις ιδέες και τις στρατιωτικές νίκες της οργάνωσης.

crashonline.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.