Τα πιστά σκυλιά, από “αγάπη” θα σε δαγκώσουν…


samaraw&dogsΚάθε άρχοντας φροντίζει να έχει τους κατάλληλους προστάτες δίπλα του ώστε να φροντίζουν τα οπίσθιά του και ότι άλλο χρειασθεί.

Ο καλός και πολύτιμος για εμάς πρωθυπουργός κος Σαμαράς, νομίζω ότι δεν έχει ανάγκη από κανενός είδους προστασία μιας και είναι πολύ αγαπητός σε όλους τους Έλληνες.

Πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι μισητός αφού, όπου βρεθεί και ανοίξει το στόμα του, νιώθεις ότι η κρίση ήταν και είναι σε άλλη χώρα. Είναι τόσο πειστικός μάλιστα, που σε περίπτωση και δε σε φτάσουν τα λεφτά μέχρι τις 20 του μήνα, τα βάζεις με τον εαυτό σου γιατί κάπου θα σου περισσεύουν, αλλά μάλλον κάποιο λογιστικό λάθος θα έχεις κάνει .

Όταν είχαμε για άρχοντα τον Καραμανλή, λέγαμε ότι το είχε ρίξει στο ψηφιακό ποδόσφαιρο και ίσως για αυτό το λόγο να ένιωθε κουρασμένος γιατί και εκεί, τον ρίχνεις τον ιδρώτα σου. Ετούτος εδώ μάλλον το έχει ρίξει στην ψηφιακή πρωθυπουργία και όλα τείνουν προς το άγγιγμα της τελειότητας.

Έλεγα πριν ότι είναι αγαπητός στον κόσμο και φυσικά δε θα δώσω καμία αξία στις φήμες που λένε ότι για να μιλήσει στη ΔΕΘ και να μας πει όλα τα σημαντικά που μας είπε, τα μέτρα προστασίας άγγιξαν το 1.000.000€. Επίσης δε θα δώσω σημασία στις άλλες φήμες που λένε ότι η Ελληνική κυβέρνηση είναι 3ηστον κόσμο ως πιο μισητή από τους πολίτες.

Τα σκυλιά που τον “προστατεύουν” σήμερα περισσότερο διακοσμητικό χαρακτήρα έχουν γιατί, την ώρα που θα αλλάξει πάλι ο «πολιτικός χρόνος» -όπως μας είχε πει πιο παλιά το ένα από τα δύο -, θα αρχίσουν να δαγκώνουν το αφεντικό τους.

Το εξ’ αριστερών σκυλάκι -που είναι και το πιο φασαριόζικο- γαύγισε σήμερα, αλλά πιο πονηρά. Γαυγίζοντας λοιπόν από την τηλεόραση -σε εκπομπή του ίδιου ή του αδερφού του- μας είπε:

«Η Ελλάδα έχει κουμπώσει στην στρατηγική συμφωνία Κύπρου-Ισραήλ και άρα ο άξονας Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ είναι πολύ γερός γεωπολιτικός άξονας. Μια διεθνής ισχυρή συμμαχία η οποία δεν φοβάται την Τουρκία […] Για πρώτη φορά δηλαδή ο Ελληνισμός έχοντας κάνει μία στρατηγική συμφωνία με τονφυσικό του σύμμαχο στην ανατολική Μεσόγειο που είναι το Ισραήλ. Γιατί είναι το Ισραήλ; γιατί το Ισραήλ είναι η μόνη δυτική Δημοκρατία στη Μέση Ανατολή [….]».

Έδωσε μάλιστα και το μπράβο στον Γιωργάκη -για να είναι δίκαιος όπως είπε- που άνοιξε την πόρτα αυτής της συμμαχίας και φυσικά στον Αντωνάκη που την συνέχισε.

Αφού το Ισραήλ είναι ο φυσικός σύμμαχός μας στην περιοχή γιατί ασκεί Δημοκρατία, θέλω να ζήσω ψηφιακά μπας και ανταμώσω τη λογική τους.

Όσο ταΐζεις τα σκυλιά, αυτά θα κάνουν τη δουλειά τους. Τα συγκεκριμένα όμως θα την κάνουν μέχρι να βρεθεί κάποιο άλλο χέρι που θα τα ταΐσει καλύτερα.

outelogos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.