Οικονομία στην φέτα


Συνήθως όλοι κόβουν το κομμάτι της φέτας που θα χρησιμοποιήσουν μέσα στην άλμη. Όταν τελειώσει η φέτα συνήθως η άλμη πετιέται ή χρησιμοποιείται ακόμη μία δύο φορές. Έτσι κι αλλιώς όμως στο τέλος θα την πετάξετε.
Τότε φροντίστε να σουρώσετε την άλμη. Στο σουρωτήρι θα μείνει μία σημαντική ποσότητα από τρίμματα που διαφορετικά καταλήγουν στην αποχέτευση.
Όμως τα τρίμματα μέσα στην ντοματοσαλάτα δίνουν ιδιαίτερη γεύση, αφού «λασπώνουν» το ζουμί της.
Φυσικά  μπορείτε να τα βάλετε στον τραχανά ή σε κάποια πίτα που θα έχετε προγραμματίσει να φτιάξετε.

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.