Μακαρόνια για τεμπέληδες


Δεν σας αρέσουν τα μακριά μακαρόνια;
Βαριέστε τις κατσαρόλες και τα σουρώματα και όλη την φασαρία που θέλει η μακαρονάδα;
Θέλετε να φτιάξετε μόνο μία μερίδα επειδή κάνετε δίαιτα;

Πάρτε το πακέτο με τα μακαρόνια. Βάλτε το στην άκρη του τραπεζιού, κρατήστε το καλά με το ένα χέρι και με το άλλο πιέστε τα σταθερά προς τα κάτω. Θα αρχίσουν να σπάνε και στο τέλος θα έχετε μία χούφτα κοντά μακαρόνια.

 

 

Έτσι μπορείτε να σπάσετε εύκολα τα μακαρόνια σε τέσσερα κομμάτια.
Βάλτε μία μικρή κατσαρόλα στην φωτιά. Σε ένα σιδερένιο μικρό τρυπητό (θα έχετε ήδη στραβώσει λίγο το χέρι του) βάζετε τα μακαρόνια και όταν βράσει το νερό τα τοποθετείτε μέσα.

Όταν ψηθούν θα τα βγάλετε εύκολα χωρίς να αναποδογυρίζετε κατσαρόλες στον νεροχύτη και χωρίς πιτσιλίσματα καυτού νερού.
Καλή σας όρεξη!

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Μακαρόνια για τεμπέληδες

  1. Ὁ/ἡ ΚΡΗΣ γράφει:

    Φοβερό!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.