Αποικία η Ωραία Ελλάς


Γράφει η Μιχαλού

Ζώντας καθημερινά στον πολιτικό παραλογισμό… όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια συρόμαστε  από εξευτελισμό σε εξευτελισμό ενώ μας οδήγουν στην ανέχεια με χειρουργική ακρίβεια -όπως συνηθίζεται να λέγεται!!!

Τελευταία μάθαμε και το τραγικότερο όλων και μάλιστα λίγες μέρες μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Κυβέρνησης να  βγούμε στις αγορές…Οι Έλληνες δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα, διότι χρωστάνε!!!

Ναι κύριοι οι δανειστές μας, οι οποίοι αποτελούν το πνεύμα του Ευρωπαϊσμού- λέμε τώρα-  ποδοπατούν  ένα ολόκληρο έθνος χωρίς ντροπή και μας το λένε ανοικτά…Αλλά πώς να είναι διαφορετικά οι άνθρωποι  πάντοτε γούσταραν τις αποικίες, τώρα θα άλλαζαν!!!  Έφεραν την κατάσταση έτσι στην χώρα μας ώστε να μας  περάσουν σε εμάς τους παρακατιανούς,  τις αλυσίδες που χρόνια επιθυμούσαν!!!

Κάποιοι θα λένε τώρα υπερβολές!!! Και όμως σας θυμίζω ότι η Ελλάδα δεν έχει να διαθέσει ούτε ευρώ για την υγεία των πολιτών της. Είναι η πρώτη χώρα εν καιρώ ειρήνης ή πολέμου που δεν καλύπτει τους πολίτες της με τα βασικά της  ιατρικής περίθαλψης και ας λέει τα δικά του ο Βορίδης…

Και σαν να μην φθάνουν όλα αυτά έχουμε και τους εκτελεστές των ορέξεων των δανειστών που δουλεύουν… Λένε ότι πλέον μπορούμε να μιλάμε για μετά μνημονιακή εποχή… Όμως ούτε μήνα δεν κατάφεραν να παίξουν το χαρτί αυτό και  βγήκε ο Σόιμπλε και τους τράβηξε πάλι το αυτί λέγοντας “Δεν υπάρχει ελληνογερμανική συμφωνία για περαιτέρω οικονομική στήριξη της Ελλάδας”. Σε απλά ελληνικά δηλαδή «υπογράψτε ότι θα σας πάρουμε ότι βρακί σας έχει απομείνει  και θα σας δώσουμε κάτι για να μας το δώσετε πίσω εις τριπλούν» και μετά «Άντε να πνιγείτε»

το Ποντίκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.