Η πυρκαγιά


Η σημερινή μέρα ήταν πολύ γεμάτη, σαν τα γεμιστά της γιαγιάς μου.

Η γέμιση, όλο σασπένς ξεκίνησε το πρωί όταν άναψε η σπίθα από τον Λάκη

Λαζόπουλο στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (πως τα καταφέρνει αυτός ο άνθρωπος να του σκάνε στην εκπομπή του όλα τα σημαντικά όπως οι σφαλιάρες του Κασιδιάρη, είναι απορίας άξιο).

Ανέφερε λοιπόν ο Λαζόπουλος ότι έγινε απόπειρα χρηματισμού σε φίλο του βουλευτή προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αμέσως ο πολύπειρος παρουσιαστής άδραξε την ευκαιρία να ανεβάσει το κύρος της εκπομπής του. «Πιέζοντας» τον καλεσμένο του, απέσπασε το όνομα του βουλευτή που ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης των ΑΝ.ΕΛ.

Από εκείνη τη στιγμή η σπίθα έγινε φλόγα και η φλόγα πυρκαγιά που ξαπλώθηκε σε ολόκληρη την επικράτεια και έκαψε και καίει ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο.

Ανακοινώσεις από τους εκπροσώπους των αντίπαλων πολιτικών στρατοπέδων αντιλάλησαν λες και είχαν μια κοινή προέλευση, λες και ήταν γραμμένα με καρμπόν.

Ένθεν κακείθεν ακούστηκε το τροπαιοφόρο «Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» και το «Ο λαός θα έχει τον τελευταίο λόγο». Τώρα πως και από ποιον εκβιάζεται η Δημοκρατία θα πρέπει να το ψάξουμε εμείς. Ο λαός. Αλλά και πως ο λαός «θα έχει τον τελευταίο λόγο» ας μας το εξηγήσει κάποιος αφού ο λαός που έχει πάντα τον «τελευταίο λόγο» είναι πάντα ριγμένος στο καναβάτσο και του βγάζουν τα δόντια οι «σωτήρες» του.

Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι ότι βρήκαν τροφή τα κανάλια για να γεμίζουν τα ειδησεογραφικά τους ωράρια για πολλές μέρες. Το δε μεγάλο κανάλι, με την παρουσιάστρια του και τον υποτίθεται βαρύ πυροβολικό της ενημέρωσης κύριο Γιάννη, έχοντας καλεσμένο τον περί ου ο λόγος βουλευτή, προσπαθούσαν να τον βγάλουν αναξιόπιστο προσποιούμενοι ότι δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγε, ποιος του είπε τι και για λογαριασμό ποιου, λες και είχαν έλλειψη φαιάς ουσίας (ή μήπως είναι έτσι;;;) για να δείξουν στο κόσμο που τους παρακολουθούσε ότι «στρίμωξαν» τον συνομιλητή τους.

Έφαγαν με την υπόθεση αυτή το 90% του δελτίου.

«Ε ρε γλέντια» που θα έλεγε και ο φίλος Μαυρομάτης ο γνωστός μας Καραγκιόζης.

Αμ το άλλο;;; Ο Πρωθυπουργός –λέει- κατέθεσε μήνυση!!!

Αφού τα στοιχεία όπως ελέχθη από το πρωί έχουν κατατεθεί από τον βουλευτή τον ίδιο στη Δικαιοσύνη για παραπέρα διερεύνηση, τι χρειαζόταν η μήνυση;;; Τέλος πάντων. Τα Νομικά μας δεν έχουν πτυχίο οπότε μας μένει η απορία. Πολλά περίεργα συμβαίνουν στο βασίλειο της Δανιμαρκίας ή κατά το ορθότερο στη Χώρα της απένταρης Μπανανίας.

Αναμένουμε μετά αγωνίας την εξέλιξη και το αποτέλεσμα της μάχης.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η πυρκαγιά

 1. Ὁ/ἡ ΚΡΗΣ γράφει:

  Έχομε και λέμε:
  1. Αποδεκατισμός ΑΝΕΛ.
  2. Ξουλίδου – Χαϊκάλης.
  3. Μπαλτάκος – Παναθηναϊκάκιας – Κασιδιάρης.
  4. Ξάφνου (πέρισυ) φυλάκιση της μισής Χ.Α.
  5. Ποτάμι.
  Ένα μικρό δείγμα του νεογκεμπελισμού.
  Από πίσω οι δημεύσεις της ιδιωτικής περιουσίας (το βιός μιας ζωής), η πείνα, ο τρόμος.
  Έχομε Πόλεμο – Κατοχή – Δουλοπαροικεία – Δικτατορία των “Αγορών”.
  Και υπάρχουν άνθρωποι που μας λένε πως είναι (άκουσον) Πατριώτες, έχοντας μεταβιβάσει – εκχωρήσει – ξεπουλήσει Εθνική Κυριαρχία – Ελλάδα – Έλληνες, οι οποίοι “Πατριώτες” θα ψηφίσουν για να βγάλουν το νέο Παπούλια.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.