Χαϊκάλης: «Προκαλώ οποιονδήποτε να μου κάνει μήνυση»


Σε μια δήλωση – καταπέλτη αποκλειστικά Στο ΧΩΝΙ προχώρησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης σχολιάζοντας όλα όσα δήλωσε, βάσει πληροφοριών, στην εισαγγελία, ο Γιώργος Αποστολόπουλος.
«Περιμενω τη κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη να παραδώσουν όλο το υλικό στη δημοσιότητα και προκαλώ οποιονδήποτε να μου κάνει μήνυση. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Όλα στο φως. Μπορούν να τα βγάλουν;» υπογραμμίζει Στο ΧΩΝΙ ο κ. Χαϊκάλης και καταλήγει: «Είναι φανερή η προσπάθεια εκβιασμού για να πω ΝΑΙ απλα δεν τους έκατσε,αποτελεί χτύπημα για εμένα και τους ΑΝΕΛ δεν θα τους περάσει».

«Η στάση του κου Χαϊκάλη, αποδεικνύει ότι η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη αξία από όσο ορισμένοι την κοστολογούν. Αποδεικνύει, επίσης, ότι καμία μεθόδευση δε θα μπορέσει να αλλοιώσει τη συνείδηση των βουλευτών. Τούτη την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να βγάλουμε τη χώρα από το βούρκο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που τήρησε ο κ. Χαϊκάλης.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Κυριακή οι κ.κ. Καμμένος και Χαϊκάλης έχουν κληθεί από τον Εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο για συμπληρωματική κατάθεση.

Ο εισαγγελικός λειτουργός κρίνει ότι μετά την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου προκύπτουν σημεία για τα οποία θα ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις από τους δυο πολιτικούς.

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.