Καταγγελίες Λαζόπουλου: «Ελέγχομαι! Μου φέρνουν πληροφορίες πώς θα με δηλητηριάσουνε, σε ποιο χαντάκι θα με πάνε» (video)


Καταγγελίες Λαζόπουλου: «Ελέγχομαι! Μου φέρνουν δήθεν πληροφορίες πώς θα με δηλητηριάσουνε, σε ποιο χαντάκι θα με πάνε»

«Δεν ζητάω τα χρήματα κανενός εγώ για να κάνω τις παραγωγές μου 35 χρόνια. Και έρχεται να ρωτήσει εμένα για τα οικονομικά μου και τα οικονομικά τις εταιρίας μου. Πληρώνω όλους τους φόρους μου. Δεν έχω καμία υποχρέωση στον Σάλα και στην Πειραιώς. Βρήκα μια τράπεζα που μπορεί να εξασφαλίσει τα δάνεια για τρεις παραγωγές και πήγα εκεί. Είδα τον Σμαραγδή που καταστράφηκε. Ήταν να του δώσουν δάνειο και του είπανε δεν δίνανε πια δάνεια. (…)

Ελέγχομαι πριν και μετά από κάθε τσαντίρι. Ελέγχομαι πριν και μετά από κάθε Μήτσο. Έρχονται και με βρίσκουν πριν από κάθε επεισόδιο κάποιος, κάποιοι, δεν λέω ότι τους στέλνει η Κυβέρνηση, έρχονται πάντως μόνοι τους, συμπτωματικά κάθε φορά πριν κάνω επεισόδιο και μου φέρνουν δήθεν πληροφορίες πώς θα με δηλητηριάσουνε, πώς θα με σκοτώσουνε, σε ποιο χαντάκι θα με πάνε και την άλλη μέρα έρχομαι εδώ και κάνω την εκπομπή. Ξεκίνησα να κάνω σατιρική εκπομπή και κάνω επικίνδυνες αποστολές.»

papaioannou-giannis.net

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.