Τηλεοπτική απρέπεια


Παρακολουθούσαμε από την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ τα διαδραματιζόμενα ιλαροτραγικά που εκτυλίχτηκαν στη συνεδρίαση της Βουλής, κατά την οποία εκτός των κοκορομαχιών είχαμε και ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων.

Κατά τη διάρκεια των κοκορομαχιών ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε τους στρατιώτες – βουλευτές του και αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Κατόπιν, και ενώ στο βήμα της Βουλής βρισκόταν και μιλούσε ο αρχηγός του ΚΚΕ κύριος Κουτσούμπας, το κανάλι της ΝΕΡΙΤ μοίρασε την οθόνη στα δύο, όπου στη μία πλευρά φαινόταν ο Κουτσούμπας μέσα στη Βουλή να μιλά χωρίς να ακούγεται, ενώ στο άλλο μισό εμφανίζεται να μιλά και να ακούγεται ο Σαμαράς  έξω από τη Βουλή.

Τώρα με ποια λογική έχει περισσότερη σημασία το τι γίνεται εκτός Βουλής τη στιγμή κατά την οποία ο χρόνος ήταν προγραμματισμένος για την εντός Βουλής μετάδοση, μόνο αυτοί που διαφεντεύουν το κανάλι προσκολλημένοι στις πρακτικές λιβανωτών  των μέχρι τώρα αφεντικών τους μπορούν να εξηγήσουν.

Ας φανεί τουλάχιστον ότι κάτι άλλαξε σ αυτό τον τόπο.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.