Πρόσφυγες = Δίδυμοι πύργοι


Επειδή μου αρέσει να βρίσκω τα χειρότερα δυνατά σενάρια σε κάθε συμβάν, θα αναρτήσω την τελευταία μου έμπνευση. Σπάνια σε αυτήν την ενασχόληση έχω διαψευστεί πλήρως από τα γεγονότα. Μπορεί να μην γίνονται έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφω ή όχι σε τέτοιο βαθμό, αλλά πάντοτε μπορώ να λέω «περιχαρής»: ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ;
Για να μην στεναχωρηθείτε όμως κυριακάτικα μα τονίσω ότι πρόκειται για μία ανεδαφική θεωρία συνομωσίας:
Τελευταία έχουν ανακαλυφθεί από τα ΜΜΕ και ακόμα και από μερικούς αξιωματούχους της νότιας Ευρώπης ότι υπάρχει έντονο πρόβλημα προσφύγων, κάτι που προφανώς δεν υπήρχε τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ο μόνος που δεν έχει πρόβλημα είναι η εν αφασία διάγουσα (όπως φαίνεται και από το σπινθηροβόλο βλέμμα της) υφυπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία δήλωσε ανερυθρίαστα (όπως ταιριάζει εξάλλου σε κάθε πολιτικό): «δεν ξέρει τι γίνονται οι μετανάστες, γιατί όταν έρθουν στην Ελλάδα μετά ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ»!!!!!!!!!!!!!
Ορίστε λοιπόν το τελευταίο μου σενάριο καταστροφολογίας:
1) Οι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες πολέμου θα είναι φθηνό εργατικό προσωπικό κυρίως για τους μεγαλοεργολάβους (κέρδη).
2) Η θρησκευτική αδιαλλαξία τους θα φέρει κοινωνική βία, αφού μεγάλωσαν με την πεποίθηση ότι οι χριστιανοί πρέπει να πεθάνουν για να πάνε αυτοί στον παράδεισο.
3) Η αθλιότητα στην οποία θα ζουν θα τους αναγκάσει να παρανομούν για να ζήσουν από ληστείες, πορνεία, και ναρκωτικά (κέρδη).
4) Η «πολιτισμένη» ΕΕ θα αντιμετωπίσει το στημένο από χρόνια «κύμα βίας» με ενίσχυση του αστυνομικού κράτους (κέρδη).
Και όταν λέω αστυνομικό κράτος δεν εννοώ τους εξαθλιωμένους και απαξιωμένους αστυνομικούς που έχουν μετονομαστεί σε «μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους». Εννοώ κορόιδα/ψηφοφόροι/καταναλωτές πολυπολιτισμικής δημοκρατικής βλακείας τους ιδιωτικούς στρατούς μισθοφόρων, που θα έχουν οι πολυεθνικές (την Blackwater την ακούσατε ποτέ;) που θα αναλάβουν (με το αζημίωτο βέβαια) να μας σώσουν. Από κοντά θα ενισχυθούν περίεργες μυστικές υπηρεσίες και ΦΥΣΙΚΑ θα καταργηθούν νόμοι με πολιτικά ή ανθρώπινα δικαιώματα για να υπάρχει «κινητικότητα».
Με λίγα λόγια θα δημιουργηθεί στο Ευρωπαϊστάν μία κατάσταση παρόμοια με αυτήν που υπάρχει τώρα στις ΗΠΑ. Με την ευκαιρία που κάποιοι «τρομοκράτες» -μηδενικής εκπαίδευσης- μπόρεσαν να οδηγήσουν τα τεράστια και δύσχρηστα μπόινγκ με ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χαμηλό Πεντάγωνο και στους Δίδυμους Πύργους, οι Αμερικανοί βρίσκονται πλέον δεμένοι χειροπόδαρα και σε καθεστώς τρόμου. Για να πειστείτε αρκεί το γεγονός ότι η «απλή υποψία για τρομοκρατία» είναι αρκετή για να εξαφανιστεί για μήνες ο οποιοσδήποτε και να κρατείται ανακρινόμενος χωρίς την παρουσία δικηγόρου και χωρίς απαγγελία κατηγοριών.
Αλλά τι λέω τώρα. Με τέτοιες βλακείες θα ασχολούμαστε; Εδώ προκρίθηκε ο Ολυμπιακός…

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.