ΝΙΚΑΜΕ! Κι οι Πολωνοί τωρα απαιτούν Δημοψήφισμα για την είσοδο τους στο ΕΥΡΩ!


image
netakias

“Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν χαράξει” λέει ο εισαγγελέας στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, η Ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε μια κοσμοϊστορική αλλαγή στην Ευρώπη, που ακόμη δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της.

Οι Podemos έχουν ανακάμψει στην Ισπανία, ο Ραχοι απαιτεί εδώ και τωρα GREXIT πριν τις Ισπανικές εκλογές, η Ιταλία το ίδιο βλέποντας ότι έχει Ελληνικό χρέος όσο 2,4% του ΑΕΠ της, ο Ολάντ βλέπει το χρέος της Γαλλίας να ανεβεί το ψυχολογικό όριο του 100% στα 2,1τρις και πρέπει να πάρει κι αυτός μέτρα λιτότητας.

Η Ελλάδα πρεπει να σταματήσει, δεν μπορεί να κερδίσει η Δημοκρατία γιατί θα αποκαλυφθεί η γύμνια των διαπλεκόμενων οργανισμών. Σήμερα πήγε ο Γιούνκερ να μιλήσει στο Ευρωκοινοβούλιο, να ακούσει ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ευρωβουλευτές και το βράδυ, γράφοντας τους στα μέζεα του,  θα πάει στα “περίεργα” φόρουμ Eurogroup, Euroworking Group, ECB, ESM, ESF, EFSF κι άλλα ιδιωτικά αρκτικόλεξα που αποφασίζουν για το μέλλον των λαών με εντολές πολυεθνικών.

Η πρώτη μικρή νίκη έρχεται σήμερα από την Πολωνία. Σήμερα στο Πολωνικά δελτία ειδήσεων είναι η προταση που κάνουν πολλά κόμματα για δημοψήφισμα στην χώρα με ερώτημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην είσοδο της χώρας στον ΕΥΡΩ ! ! Σκεφτείτε ζημια! Για χρόνια ετοιμάζουν την χώρα ωστε να μπει στο ΕΥΡΩ, έχουν αναβαθμίσει τον Τουσκ, τους έχουν έτοιμους να τους πιουν το αίμα κι έρχεται η μικρή Ελλαδίτσα  να τους ανοίγει τα μάτια!

Μπορεί η Γερμανία να ανεχτεί από την Ελλάδα να της ανακόψει την νέα εισβολή στην Πολωνία από το 1939;

Αγνωστο το μέλλον, αλλά η Δημοκρατια δεν έχει αδιέξοδα, οι χρηματοσυμμορίτες έχουν

 

 

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.