ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ


ομαδα διας

1.500 φορές το γύρο της Γης έχουν κάνει οι μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, Παροπλισμένες το 60%
Κάθε προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ θα πρέπει να έχουν καταρρίψει λογικά οι μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες αστυνομικές πηγές, το σύνολο του στόλου των δίτροχων έχει διανύσει περίπου 60.000.000 χιλιόμετρα. Που σημαίνει ότι, με δεδομένο ότι η περίμετρος του Ισημερινού ισούται με 40.077 χιλιόμετρα, έχει διανυθεί 1.497 φορές ο γύρος της Γης!
Η κατάσταση για τις περίπου 1.210 μοτοσικλέτες της υπηρεσίας περιγράφεται πλέον ως απελπιστική καθώς το 60% είναι παροπλισμένες κι αυτές που εξακολουθούν να βρίσκονται σε χρήση, είναι εξαιρετικά καταπονημένες καθώς δεν σταματούν να δουλεύουν οι μηχανές.
Δεδομένης της έλλειψης, οι μηχανές δεν αποσύρονται στους όρχους μετά τη λήξη της βάρδιας, αλλά αλλάζουν χέρια για να εκτελεστεί η επόμενη βάρδια υπηρεσίας. Αυτή η πρακτική ως διαδικασία, σύμφωνα με όσα επισημαίνονται, εγκυμονεί τον επιπλέον κίνδυνο για τους οδηγούς, καθώς δεν είναι αποκλειστικής χρήσης οι μοτοσικλέτες όπως παλιότερα, με αποτέλεσμα οι αναβάτες να μην γνωρίζουν ή να μην απόλυτα εξοικειωμένη με τη συμπεριφορά τους και τις βλάβες.
Προχθές, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, δόθηκαν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ 70.000 ευρώ από άγνωστο χορηγό, χρήματα τα οποία θα διατεθούν για την επισκευή περίπου 150 μηχανών. Με τέτοιες χορηγίες δεν λύνεται ωστόσο το πρόβλημα διατείνονται αξιωματικοί του Σώματος, δεδομένου ότι στις δύο εβδομάδες που θ’ απαιτηθούν για την παράδοση τους στην κυκλοφορία, θα έχουν αποσυρθεί άλλες τουλάχιστον 70. Περίπου οι μισές. Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, μόνο με πλήρη και οριστική ανανέωση του στόλου, καταλήγουν.
bloko.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.