“Το CERN ανακάλυψε το Πέντακουαρκ, την Υγεία των Πάντων!”


pentaquark

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι μία είδηση εξαιρετικά σημαντική. Δεν πήρε όμως τις διαστάσεις που της έπρεπε. Η ανακάλυψη αυτή, μπορεί να δρομολογήσει τεράστιες αλλαγές, ίσως, φρικτές. Μπορεί να κάνει τις φήμες (και όχι μόνο) που θέλουν το CERN ως μία δαιμονική κατασκευή κατά του ανθρώπου, να αποδειχτούν πέρα ως πέρα αληθινές….Σύμφωνα με την ανακοίνωση του cern press office στις 14/7/15: «To pentaquark δεν είναι απλά ένα νέο σωματίδιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του LHCb Guy Wilkinson.

«Αντιπροσωπεύει έναν τρόπο για να συσσωματώνονται κουάρκ, δηλαδή τα θεμελιώδη συστατικά των συνήθων πρωτονίων και νετρονίων, σε ένα σχέδιο που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ πριν στα πάνω από πενήντα χρόνια πειραματικής αναζήτησης. Μελετώντας τις ιδιότητές του μπορεί να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα από τι συντελείται η συνηθισμένη ύλη, τα πρωτόνια και τα νετρόνια από τα οποία όλοι εμείς αποτελούμαστε.»

Το περίεργο ή το παράδοξο με το πέντακουαρκ είναι ότι έχει σημαντικές ομοιότητες με την πεντάλφα, ή πεντάγραμμα. Αυτό φαίνεται στην εικονογράφιση που επίσημα δίνει το CERN, αλλά και στην φυσική διάταξη που λογικά και γεωμετρικά θα πρέπει το πέντακουαρκ να σχηματίζει.

Η πεντάλαφα, σαν σύμβολο, έχει αποκτήσει πολλές ερμηνείες ενώ αυτή που έχει επικρατήσει είναι πως αποτελεί σύμβολο του Σατανά. Αυτό φυσικά δεν ισχύει. Γι” αυτό, λοιπόν, θα πρέπει να ανατρέξουμε στον αρχικό συμβολισμό: των Πυθαγορείων.

Γι” αυτούς, κάθε κορυφή σχετίζεται με ένα στοιχείο που δίνει ζωή στον άνθρωπο: νερό-υγρά, γη-ύλη, ψυχή-νους, φωτιά-ενέργεια, αέρας-ανάσα. Ταυτόχρονα είναι τα πέντα στοιχεία που αποτελούν το άπαν Σύμπαν. Αλλά έχει αξία να το δούμε σχηματικά:

νερό-υγρά:         Ύδωρ
γη-ύλη:               Γαία
ψυχή-νους:         Ιδέα ή Ιερόν
φωτιά-ενέργεια: ΕΙλή (θερμότητα του Ήλιου)
αέρας-ανάσα:     Αήρ

Φυσικά, μπορείτε να διακρίνεται αυτό που σχηματίζεται σαν ακρονύμιο: Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α!

Είναι γνωστό πως η προσπάθεια των ερευνών του CERN είναι η προσπάθεια ανακάλυψης του λεγόμενου «Σωματιδίου του Θεού». Αλλά αυτό που ανακάλυψαν είναι το «Σωματίδιο του Ανθρώπου και της Ζωής».
Οι επισήμονες στο CERN, ανακάλυψαν αυτό που μας αποτελεί, είπε ο Guy Wilkinson, με άλλα λόγια ανακάλυψαν την Υγεία των πάντων…

Τώρα, μένει να δούμε αν αυτή η ανακάλυψη θα χρησιμοποιηθεί υπέρ των ανθρώπων και της ανθρωπότητας, ή αν πραγματικά το σύμβολο της Υγείας της Ζωής των Πυθαγορείων, θα μεταλλαχτεί πράγματι σε αυτό που του αποδίδουν: σε ένα σύμβολο του Σατανά από αυτούς που καπηλεύονται τα σύμβολα και τις σημασίες τους…

Πηγή:katohika.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.