Δωρεάν ιατρικοί έλεγχοι σε άνεργους, άπορους και ανασφάλιστους από τους Γιατρούς του Κόσμου


γιατροί του κόσμου

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε οι Γιατροί του Κόσμου, θα βρίσκονται σε περίπτερο κατά την διάρκεια της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θα διατεθεί στην Οργάνωση από την ΔΕΗ, θα φιλοξενήσει τέσσερα ιατρεία, παθολογικό-γενικό ιατρείο, παιδιατρικό, γυναικολογικό και δερματολογικό όπου εθελοντές ιατροί θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Παράλληλα, η κινητή παιδο-οδοντιατρική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου με εθελοντές οδοντιάτρους θα παρέχει οδηγίες για την στοματική υγιεινή σε παιδιά και γονείς, ενώ εντός του περιπτέρου θα πραγματοποιούνται και ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες για κοινωνικά, παιδαγωγικά και ιατρικά θέματα.

Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου με την χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους από τα γραφεία της Οργάνωσης στην Θεσσαλονίκη, (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206).

Το Ιατρείο Προληπτικού Ελέγχου στην ΔΕΘ θα λειτουργεί καθημερινά από 5 έως και 13 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00π.μ – 22:00μ.μ, Σάββατο & Κυριακή: 10:00π.μ– 22:00μ.μ, πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (X.A.N.Θ.).

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.