“Το CERN στη θέση Απολλύων θα εξαπολύσει απίστευτα φαινόμενα τον Σεπτέμβριο” (video)


earth-and-beam-light

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το CERN, όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος, έλκει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων, λόγω του μεγάλου πειράματος. Θα ανοίξει νέες πύλες προς άλλες διαστάσεις; Και, άραγε… είναι τυχαία η ίδρυσή του σην αρχαία πόλη Απολλύων και όσα το όνομά της υποννοεί;
Τον Σεπτέμβριο, το CERN και ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων – Large Hadron Collider της Ευρώπης (LHC), το οποίο αποτελείται από 9.600 μαγνήτες, οι οποίοι είναι 100.000 φορές πιο ισχυροί από τη βαρυτική έλξη της Γης, θα συνθλίψει μαζί υποατομικά σωματίδια με σχεδόν την ταχύτητα του φωτός.
Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου πείραμα που έχει κάνει μερικές από τις κορυφαίες φωνές στον κόσμο της επιστήμης αλλά και των θρησκειών- να βροντοφωνάξουν κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τους κινδύνους που εμπλέκονται σε όλο αυτό το εγχείρημα
Το CERN έχει ξεπεράσει την φήμη του, το 2012, με την ανακάλυψη του άπιαστου μποζόνιου Higgs (ονομάστηκε από τον Βρετανό φυσικό Peter Higgs ο οποίος προέβλεψε την ύπαρξή του το 1964), το λεγόμενο «σωματίδιο του Θεού», το οποίο επιτρέπει σε άλλα σωματίδια τη δημιουργία μάζας καθώς περνούν μέσα από το πεδίο Higgs.

Πρόσφατα εντόπισε το πέντακουαρκ που αποτελεί την ισορροπία της υγείας των πάντων
Όμως στις μέρες το CERN είναι διαβόητο για το επερχόμενο πείραμα στο οποίο οι επιστήμονες θα παίξουν τον Θεό, σε μια προσπάθεια να αναδημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες που υποθέτουν θεωρητικά ότι εκδηλώθηκαν κατά την εκδήλωση του «Big Bang», μέσα από το οποίο γεννήθηκε το Σύμπαν μας, πριν από εκατομμύρια από χρόνια.

Οι φυσικοί, όμως ανησυχούν ότι το Large Hadron Collider μπορεί να ανοίξει ή να δημιουργήσει μια πύλη σε μια άλλη διάσταση και ότι κάτι μπορεί να έρθει, να σταθεί αλλά και να περάσει μέσα από αυτή την «πύλη».
Μπορεί να τα έχετε ξανακούσει αυτά, αλλα… το έχετε συνδυάσει ποτέ με το γεγονός ότι ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων είναι χτισμένος στη θέση μίας αρχαίας πόλης, που ήταν αφιερωμένη στον «Απολλύων» κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους;
Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη: «Βασιλιά τους (των ακρίδων που θα επιτεθούν στους ανθρώπους), έχουν τον άγγελο της Αβύσσου, το όνομά του είναι εβραϊκά Αβαδδών και ελληνικά Απολλύων, δηλαδή καταστροφέας».
Σύμφωνα πάλι με έναν ομηρικό ύμνο: «Λέγεται ότι ο θεός Απόλλων τυραννικός πολύ θα γίνει, και σκληρά θα διαφεντεύει τους αθάνατους και τους θνητούς πάνω στη ζωοδότρα γη». Και με βάση τον Ευστάιο Θεσσαλονίκης στα ομηρικά σχόλια, ο Απόλλων μετατρέπεται σε Απολλύων.
Βέβαια, η ετυμολογία του Απόλλωνα (επικρατέστερη το «αεί βάλλων») είναι εύκολο να παρερμηνευθεί και να παρεξηγηθεί λόγω των πολλών ιδιοτήτων του θεού.
Όμως. για όσους θέλουν να ανοίξουν τις «πύλες» της «αβύσσου», οι οποίοι παράλληλα καπηλεύονται ελληνικά και αρχαία παγκόσμια σύμβολα, αλλάζοντας παντελώς την σημασία τους στο υποσυνειδητό μας, λίγο τους ενδιαφέρει το πραγματικό και κατ” επέκταση οι πραγματικές ερμηνείες και ετυμολογίες του Απόλλωνα και του Απολλύων.

Γι αυτούς το άνοιγμα των «πυλών» ή ό,τι περιμένουν να προκύψει μέσα από το πείραμα, είναι κάτι προδιαγεγραμμένο και προσχεδιασμένο εδω και αιώνες. Και οι βάσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι στημένες σε θεμέλεια που εξυπηρετούν τον δικό τους τρόπο σκέψης -άσχετα αν είναι σωστός ή λάθος. Απλά τώρα έχουν την ευκαιρία που επιζητούσαν.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Jim Staley επισημαίνει αυτά τα πράγματα:

Πηγή:katohika.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.