Αφύσικοι θάνατοι


Όταν ήμουν μικρός:
-σπάνια έβλεπα να γεννιούνται δίδυμα.
-σπάνια έβλεπα παιδιά που είχαν ανάγκη από γυαλιά, σιδεράκια και ορθοπαιδικά παπούτσια.
-οι γυναίκες που πήγαιναν στον γυναικολόγο ήταν συνήθως 60 και πάνω.
-ο προστάτης, ήταν ασθένεια των ογδοντάρηδων.ς ηλικίας.
-ο διαβήτης, η χοληστερίνη και η πίεση ήταν «γεροντικές ασθένειες».
-ο καρκίνος ήταν ένα σπάνιο φαινόμενο και πάλι για τις μεγάλες ηλικίες.
-πέθαιναν από καρδιακή προσβολή στα 80 ή 85 ή 90 ή τέλος πάντων από τα 70 και πάνω.
Σήμερα, μόλις μερικές δεκαετίες αργότερα:
-«έχει γεμίσει ο κόσμος» δίδυμα.
-η πλειοψηφία των παιδιών έχουν προβλήματα με τα μάτια, τα δόντια και τον σκελετό τους.
-οι γυναίκες πάνε στον γυναικολόγο ήδη από την εφηβεία τους.
-ο προστάτης είναι πλέον ασθένεια των σαραντάρηδων (ίσως και νεώτερων).
-οι περισσότεροι άνθρωποι είναι χοντροί και πολλοί είναι παχύσαρκοι.
-ο διαβήτης, η χοληστερίνη και η πίεση είναι συχνές ασθένειες μικρών παιδιών!!!
-ο καρκίνος είναι πιο συχνός και από τα κρυολογήματα.
δεν περνάει μέρα (που λέει ο λόγος) που να μην αναφερθεί ο θάνατος ενός νεαρού αθλητή. Συνήθως υπάρχει ένας πηχιαίος τίτλος πχ: «Σοκ από τον θάνατο του 18χρονου ποδοσφαιριστή». Το θέμα μένει εκεί και κανένας ρηχός δημοσιογραφίσκος δεν διερωτάται τον λόγο που συμβαίνουν τόσοι πολλοί θάνατοι νεαρών από καρδιά.
Αλήθεια έχετε σκεφτεί τον λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά τα ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΑ;
Μάλλον όχι, αλλά ακόμα και αν σκεφτήκατε λίγο το «ρίξατε στα γρήγορα» στην μόλυνση του περιβάλλοντος και αλλάξατε πλευρό.
Άσχετα αν σας φανεί λογικό ή όχι, προσβλητικό ή όχι,  απίθανο ή όχι εγώ μπορώ να σας περιγράψω τις βασικές αιτίες. Εναπόκειται σε εσάς να αξιολογήσετε κατά πόσον μπορεί να ισχύουν.
Πρώτη αιτία: Φυσικά είναι η περιβαλλοντική μόλυνση. Δυόμιση χιλιάδες πυρηνικές δοκιμές, άγνωστος αριθμός ατυχημάτων και διαρροών στα πυρηνικά εργοστάσια, εκατομμύρια τόνοι πυρηνικών αποβλήτων, απίστευτες ποσότητες χημικών, φυτοφαρμάκων και συνθετικών ορμονών δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για την αποδυνάμωση του ανθρώπινου οργανισμού.
Δεύτερη αιτία: το άσπρο αλεύρι, η άσπρη ζάχαρη, τα συντηρητικά, τα χρώματα, οι σταθεροποιητές και γενικά οι βιομηχανικά επεξεργασμένες τροφές προκαλούν κυριολεκτικά δηλητηρίαση του ανθρώπινου οργανισμού.
Τρίτη αιτία: οι συνθετικές ορμόνες στις καλλιέργειες φυτών και ζώων και ο τεχνητός φωτισμός προκαλούν πρόωρη ωρίμανση των κοριτσιών που εισέρχονται βίαια στην εφηβική ηλικία. Στα αγόρια η κακή διατροφή και οι συνθετικές ορμόνες προκαλούν θηλυκοποίηση.
Τέταρτη αιτία: η σεξουαλική «απελευθέρωση» έχει ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ τους ανθρώπους στο κυνήγι της σεξουαλικής απόλαυσης χωρίς όρια. Ο οργασμός και η εκσπερμάτωση έχει ταυτιστεί με την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να διαβάσετε στις αναρτήσεις:
Αρχαία Συνειδησιακή Γλώσσα
24 ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ: Αλχημεία
Αλχημεία
Ο άνθρωπος (σε μία συγκεκριμένη και ανύπαρκτη πλέον εσωτεριστική σχολή) θεωρείται «σπόρος». Και ένας σπόρος μπορεί να φυτρώσει στην κατάλληλη ηλικία. Η ωρίμανση του άνθρωπου σπόρου γίνεται στα 21 χρόνια. Είναι η ηλικία στην οποία ο άνθρωπος σπόρος είναι πλέον γόνιμος. Μπορεί να έχει γενετήσιες επαφές με το άλλο φύλο και εάν βέβαια θέλει να προσπαθήσει να επιτύχει την Επανάσταση της Συνείδησης, την Αφύπνιση της Συνείδησης. Οι σεξουαλικές επαφές ή ο αυνανισμός από μικρή ηλικία (και τα δύο διαφημίζονται σαν φυσιολογικά από τους ειδήμονες) προκαλούν χάσιμο της ζωτικής ενέργειας του σώματος, ασθένειες και πρόωρη σεξουαλική ανικανότητα από τα σαράντα.
Πέμπτη αιτία: ο σύγχρονος τρόπος ζωής προκαλεί άγχος και ένταση, ενώ οι θορυβώδεις πόλεις και η μόδα της «διασκέδασης» δεν αφήνουν τον άνθρωπο ούτε να κοιμηθεί και να «χορτάσει ύπνο» ούτε και να χαλαρώσει. Η αϋπνία και η ψυχολογική ένταση θα πρέπει να θεωρηθούν δηλητήρια το λιγότερο ισοδύναμα με τα φυτοφάρμακα και τα άλλα χημικά βιομηχανικά τοξικά.
Όλα τα παραπάνω μαζί συνδυαζόμενα προκαλούν γενικά πρόωρη γήρανση (γεροντικές ασθένειες), και ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν τόσα πολλά δίδυμα, αφού πάρα πολλές γυναίκες κάνουν παιδιά με τεχνητή γονιμοποίηση και συνθετικές ορμόνες.
Και έρχομαι στο προκείμενο.
Άνθρωποι, σακατεμένοι σωματικά και ψυχικά, καταφέρνουν να κάνουν παιδιά με την βοήθεια της επιστήμης παρόλο που η Φύση τους απαγορεύει κάτι τέτοιο.
Άραγε πόσα από τα παιδιά που πάσχουν από διαβήτη, ινσουλίνη και διανοητικές ασθένειες προέρχονται από τεχνητή γονιμοποίηση;
Πόσοι από τους πιτσιρικάδες που παθαίνουν καρδιακή προσβολή στο γήπεδο «κατασκευάστηκαν» με το ζόρι, αν και η μητέρα τους δεν θα μπορούσε να γεννήσει φυσιολογικά;
Πότε είδατε μία έρευνα σχετικά με το πόσο υγιή είναι τα παιδιά που γεννιούνται με ορμονοθεραπείες και τεχνητή γονιμοποίηση;

Το θέμα είναι «ιερό» και ταμπού, άβατο και μυστικό για τον περισσότερο κόσμο.
Είναι σίγουρο ότι πολλοί από εσάς θα διαφωνήσετε και θα αρνηθείτε ακόμα και να σκεφτείτε κάτι τέτοιο.
Είναι σίγουρο ότι σχεδόν όλοι θα έχετε έναν συγγενή που «δημιουργήθηκε» με αυτόν τον τρόπο.
Όμως αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ τα βασικά ερωτήματα που έχω θέσει. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ το βασικό πρόβλημα-ερώτηση: 
Μέχρι ποιο σημείο θα παίζουμε με το DNA; Με δεδομένη την τάση μας για υπερβολή υπάρχει ένα όριο σε αυτά που επιχειρούμε; ή μήπως αυτή μας η τάση και η υπερφίαλη επιστήμη έχει ήδη ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου;

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.