ΘΕΪΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ VS ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΠΟΙΟΝ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ ?


imagesCAA5ZRUV

diogeneis.blogspot.gr

…ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΨΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ¨ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ¨ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΟΝΟΥΤΑΝ ΣΕ ΥΠΕΡ-ΥΨΗΛΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ¨ΟΛΟΝ¨. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΓΕΝΗ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΓΕΝΟΥΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ) ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
ΤΟ ¨ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ¨ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ (…ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ D.N.A. ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ …

“Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται από δύο ημισφαίρια τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους από την επιμήκη σχισμή. Το παλαιότερο και πιο πρωτόγονο μέρος του εγκεφάλου βρίσκεται στον ‘ερπετικό φλοιό’. Εδώ λοιπόν εδράζεται ο πυρήνας του ανθρώπινου συναισθηματικού κόσμου. Ο ερπετοειδής εγκέφαλος δεν είναι μια αοριστία. Είναι μια ανατομική πραγματικότητα. Βέβαια έχει καλυφθεί από τον εγκεφαλικό φλοιό, ωστόσο εδράζεται βαθιά μέσα στο προεγκέφαλο”.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ¨ΥΠΝΟ¨ ΠΑΡΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ, ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ¨.

Αν μπορούσαμε να επισημάνουμε τα κύρια χαρακτηριστικά ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ:

Α) Εμμονή, ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

Β) Προσωπικές καθημερινές προκαταλήψεις.

Γ) Δουλική υπαγόρευση σε παραδοσιακά μοντέλα ζωής.

Δ) Υπακοή σε παραδοσιακές νόρμες, νόμους, θρησκεία και πολιτισμό.

Ε) Εδρα κάθε είδους τρόπου εξαπάτησης.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ:

Α) ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ.

Β) ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

Γ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Δ) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ¨ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ¨ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ…

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ¨ΗΜΙ-ΥΠΝΟΥ¨ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ «ΠΛΕΥΡΩΝ»!!! ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΥΠΕΡ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΥΠΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ!
ΕΥΛΟΓΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: « ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ… ?» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:« ΑΥΤΗ ΠΟΥ ¨ΤΑΪΖΕΙΣ¨ ΑΝΘΡΩΠΕ !».
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ¨ΠΟΛΛΟΙ¨ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟ-ΔΡΑΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ :«ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ, ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ»… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΑ – ΟΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ – ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ.
ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ…


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΘΡΙΛΕΡ ΚΤΛ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ – ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΣΥΜΒΟΛΑ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΤΛ.

ΥΠΟΗΧΟΙ, ΗΧΟΙ, ΑΡΝΗΤΙΚΑ ¨ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ¨.

¨ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ¨, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΥΔΩΡ, ΧΛΩΡΙΟ.

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ.

ΧΗΜΙΚΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ (CHEMTRAILS)

¨ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ¨ ( CHIP RFID ).
…ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ¨ΥΠΕΡΟΠΛΟ¨ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ¨ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΕΣ ΡΕΪΚΙ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΙΝΔΙΚΟ- ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ – ΜΥΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ) ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ¨ΕΙΔΙΚΕΣ¨ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ – ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΙΣΑΧΘΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ,«ΣΑΛΟΥΣΑ, ΙΛΑΡΙΩΝΑ, ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΑΓΙΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ, ΑΓΙΟ ΓΚΡΙΖΟ ΔΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΦ, ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΟΜΠΑΜΑ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ¨ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ¨ ΜΕΣΩ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ¨ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ¨ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ – ΠΛΑΝΗ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ¨ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ¨ ΚΑΙ Ο ¨ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ¨ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕ ¨ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ¨ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ¨ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ¨, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ¨ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ¨! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΛΑΡΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΗΣΕΙΣ – ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ( ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ) ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΜΟΙΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ¨ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ¨ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ¨ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ¨ ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ!
“ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ” … ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΥ» ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ :

Α) ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ.

Β) ΚΑΘΑΡΟ ΥΔΩΡ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ).

Γ) ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ – ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ.

Δ) ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΩΣ  (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ).  ΑΔΕΡΦΙΑ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ¨ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ¨ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ¨ΔΥΟ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ! 
 Ένα βράδυ ένας γέρος (ινδιάνος) της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε:”Γιέ μου, η μάχη γίνεται μεταξύ δυο ‘λύκων’ που υπάρχουν μέσα σε όλους μας”.Ο ένας είναι το Κακό. – Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονία, η αυτολύπηση, η ενοχή,η προσβολή, η κατωτερότητα, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία, και το εγώ.Ο άλλος είναι το Καλό. – Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ταπεινοφροσύνη, η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνοια, η γεναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία και η πίστη στο Θεό.Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετάρώτησε τον παππού του: “Ποιος λύκος νικάει;”Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά ……………“Αυτός που ταΐζεις.”
ΕΣΥ ¨ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕ¨ …ΠΟΙΟ ΛΥΚΟ ΤΑΪΖΕΙΣ …?

ΠΥΡΦΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.