Έκκληση για είδη οικιακού εξοπλισμού που δεν χρειάζεστε πια


img39113_84eb044cb0ec5a49c1bbb7cc81658947_240x180c

 Έκκληση για παροχή ειδών οικιακού εξοπλισμού στο πλαίσιο της στέγασης και επανένταξης αστέγων στη Θεσσαλονίκη.H ΑΡΣΙΣ από το 2000 λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βενιζέλου 70, τη ΣΥΝ-ΠΡΑΞΗ, μία «Τράπεζα» Συλλογής και Διάθεσης Ειδών Πρώτης Ανάγκης. Η ΣΥΝ-ΠΡΑΞΗ στηρίζεται από δωρεές και προσφορές ευαισθητοποιημένων πολιτών και επιχειρήσεων, οι οποίοι προσφέρουν στην «τράπεζα» είδη ένδυσης, υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, σχολικά είδη, παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Η ΑΡΣΙΣ διανέμει δωρεάν τα είδη αυτά σε άπορους συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία της ΑΡΣΙΣ ή από άλλους φορείς.
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» που υλοποιείται σε συνεργασία με του δήμους Θεσσαλονίκης, Νεάπολης – Συκεών, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Ευόσμου – Κορδελιού και την ΜΚΟ PRAKSIS, η ΑΡΣΙΣ κάνει έκκληση για παροχή ειδών για την υποστήριξη αστέγων και ατόμων που ζουν σε υποβαθμισμένες συνθήκες.

Η συλλογή ειδών αφορά οικιακό εξοπλισμό σε καλή κατάσταση όπως ηλεκτρικές συσκευές, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια και τηλεοράσεις, έπιπλα, ντουλάπες, κρεβάτια, καναπέδες, τραπεζαρίες, στρώματα, λευκά είδη και είδη κουζίνας.

Τη μεταφορά των επίπλων και των οικιακών συσκευών αναλαμβάνει η ΑΡΣΙΣ.

«Μην το πετάξεις, φέρ’ το στην ΑΡΣΙΣ!» 

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ανάλογα είδη για την υποστήριξη των αστέγων, μπορούν να επικοινωνούν με την ΑΡΣΙΣ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315504301, 2310526150, πρόσωπο αναφοράς: Μαμελετζή Αναστασία, ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00.

Το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» στοχεύει στην άμεση μετάβαση σε αυτόνομες μορφές διαβίωσης σε 75 άτομα ή οικογένειες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα έλλειψης στέγης, μέσω της παροχής υπηρεσιών στέγασης και κοινωνικής φροντίδας. Τελικός στόχος είναι η πλήρης αυτονόμηση τους και η ένταξη τους στην οικονομική και κοινωνική ζωή, μέσω της παροχής υπηρεσιών εργασιακής επανένταξης και της επιστροφής στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από πόρους της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με Αρχή Διαχείρισης το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ).

img39114_0281b21edc07dbf2578bc2ff1bdb965a_650_1000

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.