“Συναγερμός στο NATO! “Έχασε” υποβρύχιο των Ρώσων στη Μεσόγειο που στέλνουν στρατό στη Συρία”


jpg

onalert.gr

“Κόκκινος” συναγερμός στο NATO που “έχασε” ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο στην Ανατολική Μεσόγειο. Η ναυτική παρουσία των Ρώσων έχει κατακόρυφα αυξηθεί με τέσσερα υποβρύχια και τέσσερα αρματαγωγά να πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο,ή να πλέουν προς αυτή!
Το NATO έχει “χάσει” ένα από τα τέσσερα πυρηνικά υποβρύχια, το Nowitzki, το οποίο παρακολουθούσε αμερικανικό πλοίο. Και είναι τέτοια η ανησυχία και η κινητοποίηση του NATO, που η πληροφορία για την αναζήτηση του “κόκκινου υποβρυχίου” έχει φθάσει στην Αθήνα!

Η Μόσχα στέλνει στην ανατολική Μεσόγειο με προορισμό τη Συρία ,τέσσερα αρματαγωγά πλοία! NATO και αμερικανοί γνώριζαν για τον πλου των δύο, τα οποία όμως ξαφνικά έγιναν τέσσερα. Όλα αυτά μετά από τα “οχι” που εισέπραξε η Ρωσία από Βουλγαρία και Ελλάδα για τις πτήσεις μεταγωγικών της αεροσκαφών στους εναέριους χώρους των δύο χωρών.
Οι αμερικανοί και το NATO είναι βέβαιοι ότι τα τέσσερα ρωσικά αρματαγωγά, μεταφέρουν σημαντικές στρατιωτικές μονάδες και άρματα μάχης στη Συρία. Δυνάμεις που θα στηρίξουν τον πόλεμο του καθεστώτος Άσαντ έναντι των τζιχαντιστών της Αλ Κάϊντα αλλά και του Ισλαμικού κράτους.
Η Ρωσία έτσι κι αλλιώς έχει αυξήσει την ναυτική της παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο,μετά από την κορύφωση της κρίσης στη Συρία. Ποτέ όμως δεν είχαμε τόσο ισχυρή παρουσία με τέσσερα υποβρύχια και αρματαγωγά να πλέουν όλα μαζί προς τη Συρία.

Τι δηλώνει ο Λαβρόφ
Την πρόθεση της Ρωσίας να συνεχίσει τον στρατιωτικό εφοδιασμό της Συρίας εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
«Υπήρχε στρατιωτικός εφοδιασμός, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Συνοδεύεται αναπόφευκτα από ρώσους ειδικούς, που βοηθούν στην προσαρμογή του εξοπλισμού, στην εκπαίδευση του συριακού προσωπικού στη χρήση αυτού του οπλισμού», είπε ο Λαβρόφ.
Σύμφωνα με τον υπουργό, η Μόσχα έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θα βοηθούσε τη συριακή κυβέρνηση όπως και τις αρχές του Ιράκ και άλλων χωρών που αντιμετωπίζουν την απειλή της τρομοκρατίας.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.