«Για μια πολιτική συγκέντρωση καταπατούνται δικαιώματα και αξιοπρέπειες»


κλειστοί δρίμοι

Ακόμη μια φορά οι λίγοι κυβερνούν τους πολλούς.  Ακόμη μια φορά οι πολλοί ταλαιπωρούνται για τους λίγους.Για μία πολιτική συγκέντρωση καταπατούνται δικαιώματα και αξιοπρέπειες. Γιατί όταν σου κλείνουν τους δρόμους, όταν σου αλλάζουν κατευθύνσεις χωρίς να σε σέβονται  και να υπολογίζουν μόνον τις εφαρμογές των εντολών για την συγκέντρωση, ναι τότε χάνεται και η αξιοπρέπεια του να είσαι άνθρωπος.Ότι και να συμβαίνει η πρώτη μέριμνα τους είναι να κλείνουν τους δρόμους. Απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο, και απάνθρωπο. Έτσι όμως μας εκπαιδεύουν στο να είμαστε υπάκουοι χρησιμοποιώντας πολλούς τρόπους  και ένας είναι η εφαρμογή της υπακοής. Συμφωνείς  δεν συμφωνείς υπακούεις και οδήγησε  στις κατευθύνσεις που θεωρούν εκείνοι ότι πρέπει να ακολουθήσεις.

Έχουμε αναλογιστεί με ποιο δικαίωμα το όργανο της τάξεως με εμποδίζει να διασχίσω τον δημόσιο δρόμο που στο κάτω –κάτω εγώ πληρώνω αφού φορολογούμαι και μάλιστα πάρα πολύ;

Δεν είναι δεδομένο να μου αλλάζουν κατεύθυνση από την πορεία που θέλω να διανύσω γιατί συντρέχει λόγος -βλέπε πολιτική συγκέντρωση-και ενώ  είναι ανατολική εκείνοι να με στέλνουν δυτικά.

Παρανομούν όταν δημόσιους χώρους όπως είναι οι οδοί τους κλείνουν. Όταν μια ολόκληρη περιοχή απομονώνεται για να μπορέσουν λίγοι να κάνουν  αυτό που χρειάζονται.

Αυτοί οι λίγοι λοιπόν έρχονται να ζητήσουν να τους ψηφήσουμε για να μας εκπροσωπήσουν  στο Κοινοβούλιο. Αυτοί οι λίγοι που αν είναι να διασχίσουν την πόλη βάζουν τα όργανα της τάξεως να ανοίγουν δρόμους, μήπως περιμένουν σε κάποιο φανάρι και τους γιουχάρει κάποιος πολίτης.

Πρέπει  να αλλάξουν τα πράγματα. Η Δημοκρατία πρέπει να εφαρμοστεί. Η κατάσταση που επικρατεί είναι για τους λίγους και δεν αξίζει να ζούμε για τους λίγους. Οι πολλοί έχουν δικαιώματα, όπως έχουν και υποχρεώσεις ,και αυτά τα δικαιώματα τα θέλουμε τώρα, αλλά και για τις γενιές που έρχονται.

Με τιμή

Φιλία Βαγιάκα

 

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.