Όταν είμαστε ενωμένοι!


12039367_961826063880791_7481427910456878673_n

Επί του…πιεστηρίου
Κάτοικοι του Πηλίου ξανακτύπησαν για μια ακόμη φορά, αυτή τη φορά στη Δράκεια, απαντώντας στην επιχείρηση ξεπουλήματος του νερού και των πηγών του βουνού, καταστρέφοντας ολοσχερώς το τοιχίο στήριξης του πίνακα παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ που προορίζονταν για την ενεργοποίηση χλωριωτή στην κεντρική δεξαμενη του χωριού.
Μαθαίνουμε ότι πουρνό-πουρνό ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, αυτό το ακούνητο και αμίλητο ανθρωπάκι, ανέβηκε στη Δράκεια με τη συνοδεία αστυνομικών για τα …περαιτέρω.

Συνέλευση στην Πορταριά.
Την προηγούμενη Δευτέρα, έγινε στην Πορταριά μια ακόμη συνέλευση των κατοίκων στην οποία όλοι οι συγκεντρωθέντες,πάνω από 100 άτομα,υπέγραψαν κείμενο στο οποίο για μια ακόμη φορά τονίζουν ότι δεν θέλουν την μόνιμη χλωρίωση την οποία θεωρούν, με στοιχεία, απειλή για την υγεία του ανθρώπου.

Ζητούν τον καθαρισμό των δεξαμενών του χωριού κάθε χρόνο τον Νοέμβρη, όταν η απαίτηση για νερό από τους κατοίκους δεν είναι μεγάλη, ξέπλημα τελικά με χλώριο του δικτύου για 2-3 μέρες και μετά απομάκρυνση του χλωριωτή.
Θυμίζουμε ότι η ΔΕΥΑΜΒ επανήλθε με εγκατάσταση χλωριωτή στην κεντρική δεξαμενή του χωριού για τρίτη φοράμέσα σε τρεις μήνες.Τις προηγούμενες δύο οι κάτοικοι κατάστρεψαν ή εξαφάνισαν τους χλωριωτές.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Όταν είμαστε ενωμένοι!

  1. Ὁ/ἡ Πετρος Καλογεροπουλος γράφει:

    Συγχαρητηρια στους κατοικους! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ !!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.