Δωρεάν διάθεση ρούχων και ελεύθερο παζάρι


antallaktirio2

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης

Μεταχειρισμένα ρούχα και άλλα είδη που έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές, θα διαθέσει το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 έως τις 13.00, σε όσους ενδιαφέρονται και τα έχουν ανάγκη, η Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού Αργυρούπολης. Οι κάτοικοι του Δήμου μπορούν να επισκεφθούν το χώρο της Ιματιοθήκης, στην οδό Τριπόλεως 19, Αργυρούπολη, (απέναντι από το Δημοτικό Κλειστό Στάδιο), και να αξιοποιήσουν αυτό το ελεύθερο παζάρι ειδών.

 

Δημοτική Ιματιοθήκη

Δημοτικό Ανταλλακτήριο Ρούχων Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Χαριστικά-Ανταλλακτικά Παζάρια

web: επίσημη ιστοσελίδα

Τριπόλεως 19, Ελληνικό Αργυρούπολη, Ελλάδα

Αττικής, Νοτίου Τομέα Αθηνών, Ελληνικού-Αργυρούπολης

“Δημοτικό ανταλλακτήριο ρούχων και ειδών ένδυσης λειτουργεί στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Πρόκειται για δημοτική πρωτοβουλία σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι ανέλαβαν να συγκεντρώσουν, να ταξινομήσουν και να διαθέσουν καινούργια και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδυσης σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και πολλά άλλα απαραίτητα είδη.

antallaktirio3

Στόχος της προσπάθειας είναι να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του δήμου οι οποίοι, λόγω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αυτά τα είδη. Το ανταλλακτήριο βρίσκεται στην οδό Τριπόλεως 19 στην Αργυρούπολη, και μπορούν να απευθύνονται σε αυτό όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να ανταλλάξουν ρούχα ή παπούτσια, τα οποία πλέον δεν χρειάζονται, με κάτι άλλο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν, στο δημοτικό ανταλλακτήριο, διαθέσιμα εκτός από ρούχα και παπούτσια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ, λευκά είδη σεντόνια και παπλώματα. Το Δημοτικό Ανταλλακτήριο βρίσκεται : Τριπόλεως 19, Αργυρούπολη (απέναντι από το Δημοτικό Κολυμβητήριο) και λειτουργεί: κάθε Τρίτη 6.30 – 8.30 & κάθε Πέμπτη 6.30 – 8.30.”

 

 

 

 

 

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.