Ράλι Ακρόπολις


images (15)

Rally starts Days

 Ακρόπολις και εθελοντισμός

Οι ημέρες μετρούν πλέον αντίστροφα για την εκκίνηση του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, τόσο στα βουνά και τις ειδικές διαδρομές, όσο και στην Αθήνα, όπου στεγάζεται το «οργανωτικό αρχηγείο» του αγώνα, προτού μεταφερθεί στο Λουτράκι, που θα αποτελέσει και φέτος το επίκεντρο του αγώνα.

Συνεχίζοντας τη δράση που επανήλθε στον αγώνα το 2012, η Οργάνωση καλεί για ακόμα μια χρονιά στις τάξεις της όλους εκείνους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 σαν εθελοντές σε διάφορα πόστα. Επισκεφθείτε το http://www.acropolisrally.gr συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και γίνετε κι εσείς μέρος της σύγχρονης ιστορίας του Ράλλυ Ακρόπολις.

Σταθερά στο Ακρόπολις η ΕΚΟ

acro_logo

Για ακόμα μία χρονιά η ελληνική εταιρεία ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, βρίσκεται δίπλα στο Ράλλυ Ακρόπολις με την ιδιότητα του Επίσημου Χορηγού για τη διοργάνωση του 2015.
Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αυτής της τόσο σημαντικής συνεργασίας, και μάλιστα εν μέσω της συγκεκριμένης, δύσκολης οικονομικά περιόδου.
Η ΕΚΟ, και ειδικότερα η νέα, βελτιωμένη φόρμουλα βενζίνης 100 οκτανίων, αυτήν τη χρονιά ονοματοδοτεί δύο ειδικές διαδρομές, και συγκεκριμένα τις «EKO Racing Κινέτα», που θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων των αγωνιστικών αυτοκινήτων, και «EKO Racing Ζήρεια», που πάντα αποτελεί βαρόμετρο στην εξέλιξη του αγώνα.

5

Την ίδια ώρα, θα βρεθεί πίσω από την οργάνωση εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του Ράλλυ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο χώρο της ΕΚΟ στο Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, το χώρο που θα φιλοξενήσει και φέτος την Τελετή Τερματισμού του αγώνα!
Η υποστήριξη του θεσμού από μια εταιρεία όπως την ΕΚΟ, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας καυσίμων και λιπαντικών για πάνω από σαράντα χρόνια, καλύπτοντας όλη την ελληνική επικράτεια, αποτελεί τιμή για την Οργάνωση του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις!

images (16)

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.