Θαύματα μπροστά στα μάτια σας


Όχι, δεν χρειάζεται να είσαστε θρησκευόμενοι και να τρέχετε στα μοναστήρια, ούτε να πάτε στην Τήνο ή στο Άγιο Όρος για να δείτε θαύματα. Μπορείτε να τα δείτε στο παρκάκι της γειτονιάς, στον κήπο σας, ή σε μία γλάστρα στο μπαλκόνι.
Αρκεί να ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ επανάληψη της καταστροφολογίας των βλακωδών εκπομπών των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων, που ο μόνος σκοπός τους είναι να σας κάνουν να πάψετε να ζείτε και να θεωρείτε τον πανικό και τον τρόμο σαν τον μοναδικό τρόπο ζωής.
Φυσικά αν είσαστε χρεωμένοι, άνεργοι, άρρωστοι, μικροεπαγγελματίες κλπ, δηλαδή αν είσαστε μέσα στους προνομιούχους της ΕΕ που καλούνται να στηρίξουν τις αναξιοπαθούσες τάξεις των εκατομμυριούχων, των κομματικών κομπιναδόρων και των ιδιοκτητών off-shor εταιρειών φυσικά θα δυσκολεύεστε να μην ταυτίζεστε με τα νέα μέτρα.
Όμως για σκεφτείτε λίγο:
Είτε σκάτε είτε όχι, είτε πάθετε έλκος είτε όχι, είτε πάτε από καρδιά είτε όχι, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ. Αντίθετα μόνο χάνετε. Δεν φτάνει που η κοινοβουλευτική δικτατορία της ΕΕ σκοπεύει να σας εξαθλιώσει (και το καταφέρνει), αλλά επιπλέον καταφέρνει να σκοτώσει και την ψυχή σας.
Για αυτό ξεχάστε πολιτικά και οικονομικά και ΖΗΣΤΕ την ΣΤΙΓΜΗ, το ΤΩΡΑ γιατί είναι το μοναδικό πράγμα που έχετε και το μοναδικό πράγμα που δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας κλέψουν.
Και να το δικό μου μικρό θαύμα από τον κήπο. Εκτός από το μεγάλο καφέ Αλογάκι της Παναγίας που έχει εγκατασταθεί εδώ, κυκλοφορούν και μικρά. Είναι η πρώτη φορά που είδα ένα από τόσο κοντά. Και μάλιστα ανακάλυψα ότι πηδάνε σαν τις ακρίδες! Όχι τόσο πολύ όσο αυτές, αλλά πηδάνε!
IMG_0730
IMG_0943

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.